Prognose voorspelling 2013 Geïnspireerd geschreven/channeling


Prognose voorspelling 2013 Geïnspireerd geschreven/channeling

Geschreven door Mireille door middel van channeling en contact met gidsen.
Mireille is zowel (Psycic) Medium en paragnost, coach en inspirator. Mireille schrijft regelmatig automatisch schrift en laat zich leiden door haar gidsen.

Economie en huizenmarkt
De stuipen van 2012 en de periodes ervoor zijn nog duidelijk te zien, en te ervaren in begin 2013. Het 1e kwartaal zal er nog best veel onrust zijn. Sterker nog, de huizenmarkt krijgt een enorme klap te verwerken, en mensen zullen paniek ervaren en financieel enorm onder druk komen te staan.  De huizenmarkt zakt nog verder in elkaar. Ik heb van mensen uit het circuit ook navraag gedaan, wat ik voel en waarneem, zij bevestigen vanuit hun beroepsanalyses.
Blijf wel gewoon positief en kijken naar wat jij wilt, naar jouw levenskwaliteit en wat je wel en niet kunt permitteren.. Gezond verstand is noodzakelijk, maar angst dient niemand en zal je beperken.

Toch blijven mensen over-levers en vinden opnieuw wielen uit. De echte crisis moet nog beginnen hoor ik velen zeggen, ik zelf ben er ook bang voor, dat het heel zwaar zal worden voor velen… De echte crisis is wel al begonnen, alleen wordt het nu pas veel zichtbaarder ! Er komt een einde aan en mensen geven nooit op vanuit het overlevingsmechanisme.
Dit is niet in een jaar van even op ruimen en herstellen, dat kan niet. We zitten midden in de 7 magere jaren, en we hebben een voorschot op de 7 vette jaren die hierna zouden moeten komen al genomen..
Wat ik doorkrijg, omdat ik mij daar wekelijks over beraad met mijn gidsen: De economie zal nog niet enorm groeien in 2013, al eerder heb ik waargenomen dat 2013 een omslagpunt zal plaatsvinden en in 2014 duidelijk weer een positieve verandering waar te nemen is. De ommekeer zal in het laatste kwartaal van 2013 te zien en te voelen zijn, de echte groei zal pas weer in 2014 rond 2e en 3e kwartaal te merken zijn.  Als die groei die ik waarneem weer gaat komen, wordt alles ook veel stabieler, het fundament wordt heel anders gebouwd.

Steeds meer Nederlanders  hebben de voedselbank nodig en daar is niet genoeg!
Oproep! Ik Vraag jullie allen: kijk om je heen, denk  niet alleen aan jezelf, gezien het jouw ook ineens zou kunnen overkomen, maar steek je hand uit en  neem het waar, waar tekorten zijn. Help een handje, vaak hoeft het helemaal niet veel te zijn of is het voor jou een kleine moeite.. Geef goede kleding af aan je naasten die het kunnen gebruiken, koop eens wat extra in als je mensen in je naaste omgeving heb die het niet breed hebben,  en deel. Het zal je iets kosten, maar besef je hoe jij het zou ervaren als mensen dat voor jou zouden doen! Ook jij zou in een dergelijke positie kunnen zitten en veel mensen willen het niet laten zien en schamen zich ervoor, terwijl het iedereen kan overkomen.

Het is bijna Kerst, pak een doos, beplak deze met mooi pakpapier, mensen kijk eens in je voorraadkast, vul een doos met etenswaren, neem wat extra dingen mee uit de winkel, want wat eet jij met kerst en welke lekkere dingen heb jij met kerst? Geef gewoon een doos met voedingsmiddelen en wat lekkere dingen cadeau aan iemand die het wellicht niet breed heeft.  Geef het met een glimlach, en zeg gewoon, goh: ik wil dit graag met je delen, ik wens je fijne dagen. Benadruk de armoede van die ander niet, dat kan vernederend voelen. Mensen schamen zich vaak echt hiervoor.

Wees nu eens echt creatief, haal het beste in jezelf naar boven! Je bent vindingrijker dan je denkt!En mocht je zelf financieel vast zitten, wees creatief, kijk hoe je kunt creëren en wat je kunt creëren om geld te verdienen. Doe een beroep op je creativiteit niet op je slachtoffer positie, want die positie zal je niet dienen, blijf positief en kijk naar hoe je iets wel kunt bereiken en kijk naar mogelijkheden niet naar dat er niet is.

Toch: Als dit eenmaal gebundeld en gestabiliseerd zal zijn, dat duurt langer dan 2013, zal Europa onnoemelijk krachtig en sterk worden en ongekend terugkomen. Ik zie wel heel veel handel op gang komen in deze fase. Waarin we nu verkeren, zal na herstel komende honderd jaar niet meer gebeuren als we er eenmaal uit zijn, we hebben echt geleerd. Dan wordt Europa sterk, machtiger en  zal de economie echt gaan groeien. Ook het besef dat wij een generatie achterlaten en zij ook weer, etc., is gegroeid en wij willen uiteindelijk vanuit ons bewustzijn en fatsoen en ook het ego,(het ego dient ons echt wel) een mooie wereld achterlaten, een voorbeeld achterlaten, waar over gesproken wordt.

 17 november 2012 heb ik mijn voorspellingen ingeleverd bij Paravisie, waarin ik een financiële meevaller mocht zien. Onlangs hebben we wel een financieel meevaller gehad met de verkoop van een netwerk, dat heeft zich vlak nadat ik dat waar mocht nemen plaatsgevonden. Toch komt er nog een meevaller aan.

Juist Crisis zorgt voor nieuwe ideeën en mogelijkheden. Als we de crisis alleen maar willen zien als Crisis zien we kansen over het hoofd en weerhouden we onszelf ervan te ontwikkelen en te leren, juist die kat in het nauw kan rare sprongen maken, maar ook juist op de meest briljante ideeën komen, nieuwe kansen zien.

Politiek:
Voorlopig zal er nog veel onrust zijn vanuit de burger naar de politiek zijn. Er zal zelfs nog een opstand(zie echt protesten) komen van de burger die het niet pikt. Toch hebben o.a. VVD en PVDA samen allang een plan gesmeed wat wij echt niet mogen weten/zien, en of Nederland het wel of niet leuk vinden het moet om Nederland er boven op te krijgen. Er zit een heel andere strategie/plan onder. Ze laten naar buiten niet blijken wat er onder ligt, het spel wordt gespeeld, wat zij niet laten zien, echter zal er wel rust komen door de tegenspraak en worden er naar juiste oplossingen gezocht.

Toch  gaat het lukken, Nederland komt er bovenop, maar er komt ruzie in Den Haag. Geert Wilders zal daar ook een groot aandeel in hebben. Er wordt op de een of andere manier nog meer ontmanteld wat er nu eigenlijk echt gaande is in Den Haag, dat wordt best schandalig.

 Alles heeft een functie en zet iedereen en alles op scherp. Ook zullen VVD en PVDA nog tegen elkaar komen te staan. Zo rond einde 2 kwartaal/derde kwartaal. Wat deze heren wel willen laten zien, dat we het met elkaar hand in hand zullen moeten aangaan. Er komen nog strengere bezuinigingen aan. In de periode einde 1e kwartaal, begin 2e kwartaal 2013.

Evolutie, ego en vernieuwing

De Poort waar iedereen het over heeft, 21-12-2012 De Wereld vergaat niet! De wereld wordt herboren en dat kan niet van de een op de andere dag. Google even op Maya’s en ga zelf eens kijken en nadenken wat er echt werd bedoeld. Het einde van een bewustzijn is aangekondigd, meer niet! Dit speelt al jaren een enorme rol in alle veranderingen die we bemerken. Een evolutie is al jaren zichtbaar en gaat niet zonder slag of stoot. Blijf kijken naar wat de natuur laat zien, wij zijn onderdeel daarvan en zullen dat blijven. Veel mensen hebben hun “huiswerk’ gemaakt en hebben zichzelf al verlost van het oude…. oud verdriet, oude pijn, blokkades, en alles dat dwars kan zitten en het ego voed. Ego is niets mis mee, als het er niet mocht zijn, bestond het niet. Ego is een gereedschap dat ons dient. Echter waar de truc zit is onze geest, onze geest word gevoed door hetgeen waar we ons mee verbinden.

We kennen het allemaal, donker en licht. Geweten, vertrouwen en dat demonische stemmetje die je wil sturen en veel doordringender doorkomt, dat de stem van het licht. Hoe mee je hebt verwerkt en opgeruimd, hoe “reiner” je bent hoe makkelijker je leert luisteren naar “de Heilige Geest” De Heilige Geest is gewoon de verbinding vanuit je ziel met de Goddelijke bron. Daar kan iedereen mee in contact staan, als jij jezelf dat waard vind… Jij bepaald naar waar je luistert en wat je negeert.  We zijn namelijk allen één, echter de waarde die jij jezelf geeft vanuit zuiverheid, zal je voeden. Het Ego dat je voed met jouw waarde vormt jouw ego.. Zo ook voed jouw geest je met jouw waarde, die waarde die jij jezelf geeft, bepaald jouw gevoel en jouw daden.

Het is niemand ontgaan dat oude systemen niet meer werken en velen nog zoekende zijn naar nieuwe systemen. Kijk naar de overheid, naar besturen, verenigingen etc., etc.… Men weet inmiddels vaak wel hoe het niet (meer) moet, maar is nog zoekend naar nieuwe vormen en manieren. We zitten nog midden in de schift, kijk eens goed om je heen, naar de wereld… Niets is wat het lijkt, zeker als je verder kijkt naar het geheel dat het zo zin en dat het nu is.

Paranormaal is straks een woord dat niet meer nodig is om te duiden dat je meer waarneemt dan ‘anderen”steeds meer mensen ervaren dit inmiddels als iets dat bij hen hoort, dit zal zich steeds meer gaan doorzetten. Een 6e zintuig heeft iedereen en dat het straks bij velen openstaat en dienst doet, wordt heel gewoon.

Straks zal het om arm en rijk en slim en minder slim gaan. Mensen die heel slim zijn, zullen over het algemeen ook rijk zijn het verschil zal tussen arm en rijk ook steeds groter worden, hoe graag een deel van de bevolking ook wil dat iedereen gelijk is.  Wel zal de mens steeds socialer gaan worden, op groeperingen na. Zoals dat altijd zo zou zijn. We hebben ook verschillende wereld-landen met verschillende ontwikkelniveaus, zo is dat ook met mensen en bevolkingen en groeperingen. Dus die zullen zich ook wel doorontwikkelen maar op hun eigen tempo en door dat jij misschien wel weer al verder bent in jouw ontwikkeling, zie jij hun ontwikkeling wellicht (nog) niet. Neem waar, Oordeel niet!

Positief is, dat er steeds meer whizzkids op aarde lopen. Op scholen is het normaal dat er meerdere hoogbegaafde en hoog intelligente kinderen per klas rondhuppelen, er is aandacht en begeleiding voor. Whizzkids zijn steeds normaler en worden veel meer opgenomen in de maatschappij en ons intellect en brein ontwikkelt zich door de evolutie steeds sneller en breder.

Anno 2013 kun je zeggen wat je voelt en hoe je iets ervaart, respect wordt een begrip.

Positieve zaken zijn dat Mensen meer saamhorigheid zullen vinden bij elkaar, elkaar steunen en er zal veel meer worden samengewerkt. De laatste leugens komen naar buiten, dan kunnen we alles echt opruimen en schoon verder. Wie de waarheid nog niet heeft gevonden zal deze begin van 2013 snel tegenkomen, iedereen moet door zijn of haar waarheid heen. Minder leuk: Er zullen steeds meer meldingen komen van zelfdoding, door o.a. crisis als oorzaak, pesten, buitengesloten worden, anders zijn dan anderen, maar ook de verhoogde energie trillingen op aarde, waarvan een groep mensen letterlijk van door kunnen slaan, en het niet kunnen plaatsen. De Waarheid is al zo goed als bij het licht, mensen kunnen hun eigen leven niet dragen, triest genoeg. Door het licht, is het donker en waarheid veel duidelijker waarneembaar, dat maakt het niet op het 1e gezicht gemakkelijker.

Boodschap voor de mens, voor het individu, voor jou persoonlijk!
Wat zijn jouw goede voornemen? Minder geld uitgeven, gezonder eten, stoppen met roken of drinken? Sporten? Mooie voornemens!! en wat ga je jezelf nog meer voornemen, ga je ook voor je geestelijke en emotionele gezondheid iets voornemen, ga je uit liefde voor je zelf ook meer genieten van het leven, lief voor jezelf zijn, jezelf minder opzij zetten, grenzen durven stellen? Gewoon vanuit respect vanuit de waarde die jij jezelf gegeven hebt en toe kent handelen en op respectvolle manier NEE, durven zeggen, en Ja zeggen tegen liefde voor jezelf?!

Je bent al zover gekomen, je hebt jezelf onderweg ontmoet, je hebt jezelf onderweg leren kennen, heb jij jezelf al aanvaard, heb jij jezelf al geaccepteerd? Heb jij al eens echt in de spiegel gekeken hoe mooi je bent, heb jij jezelf al eens in de ogen gekeken welke mooie ziel er in jouw schuilt, durf jij jezelf al te zijn? Durf jij dat mooie mens, te laten zien en te zijn? Durf jij te genieten va wie je bent, en wie je wilt zijn, durf jij het aan dat  mensen naar je glimlachen? Durf jij het aan, jezelf te kunnen zijn, en alle negatieve gedachten de deleten, dat het niets geeft dat je al kraaienpootjes hebt en een frons in je voorhoofd en dat botox je echt niet minder oud maakt, maar dat je misschien juist daardoor gewoon charismatisch bent en daardoor heel mooi? Misschien ben je al zo verrimpelt als een aardappel, en hangen je borsten en billen ook een halve meter, en heb je als man bijna een bh nodig, (heb je wel eens goed naar Boeddha gekeken) en heb je hele lelijke voeten en kuiten als een ballon, en dijen die op de bovenbenen van een zeug lijken, of heb je hertenpootjes die zwabberend op je te hoge hakken wankelen Dat je misschien geen maat 38 hebt en een dikke kont en een buikje, en misschien ook een onderkin, of misschien heb je wel maat 50.

So what? Maakt dat jouw minder liefdevol? Maakt jou dat tot een minder mooiere ziel? Verteld dat iets over wie jij als mensen van binnenuit bent? Misschien, kun je wel eens er over nadenken waarom je zo zwaar bent,e n hoe dat gekomen is, en ja vanuit liefde voor jezelf mag je zeker goed voor jezelf zorgen en is het wellicht niet gezond voor je en zul je wellicht ook beter voelen, met een paar maten minder, maar waarom zou jij jezelf afwijzen en niet goed genoeg vinden, om een rimpel, om overgewicht, een scheel oog, een vlekje, kalend hoofd, lelijke vingers, scheven tanden met plekken erop. Als jij jezelf geschapen had, had je misschien nu je hier bent, jezelf, mega knap geschapen, met prachtige ogen perfecte wenkbrauwen juiste wimpers, perfecte borsten, perfecte stofwisseling, zonder verslavingsgevoeligheid, zodat je geen drang had te roken, eten drinken, en wat al niet meer, dan zat je emotioneel ook perfect in elkaar en had je het vast ook niet zo zwaar op aarde, toch? Dan had je in één keer de liefde van je leven gevonden, niemand was knapper dan je geliefde, en je had de perfecte kinderen op aarde gezet. Je had een handleiding erbij gekregen zodat je exact wist hoe te handelen, als er iets zou haperen. Je zou nergens geen gevoeligheden, allergieën hebben, en geen ziekte komt voor in jouw genen. Je geest is hoog intelligent en je ziet alles door de bril der waarheid.  En leefde je gemakkelijk,lang, rijk en gelukkig in alle gezondheid.

En tja, helaas dat is niet zo… je bent perfect, volledig perfect zoals je bent namelijk. Jij bent de perfectie van perfectie is de imperfectie! Alles op aarde is zoals het mag en behoort te zijn, ook al denken wij van niet. Hoe kunnen wij nu evolueren en groeien als alles wat wij perfect noemen, perfect zou zijn, als er geen donker was, wat zette jou dan op scherp om te leren? Hoe kon je dan voelen en ervaren dat je leefde, we zitten in een stoffelijk lichaam, om het vanuit dat lichaam dat ons gereedschap is te ervaren, te beleven. Alles wat op de aarde gebeurd, heeft een functie, laat ons iets zien, laat ons ervaren, laat ons voelen, laat ons boos worden, laat ons verdrietig zijn en laat ons blij en gelukkig zijn. Hoe kun je licht zien, als je donker nooit gezien hebt, hoe kan jij je gelukkig voelen, als je niet weet wat ongelukkig zijn is, hoe kun je blij zijn, als je niet weet wat boos is.

De aarde is eigenlijk een soort manifest van alles dat is, mensen(en alles dat leeft) zijn wezens met een ziel, om verbinding te houden met “God” of hoe je het noemen wil, die verbinding met” God”, de schepper is ook ons geweten en ons vertrouwen. Het is een lijntje, waar je te alle tijden een beroep op kunt doen, het hoeft niet, je hebt een vrije wil. Jij bent degene die je geest kan sturen die weet met welke gedachtes jij jezelf en je gevoelens voed. Je kiest zelf of je boos bent of blijft, je kiest zelf of je lelijk en blijft, of dat je naast die (te) grote neus misschien wel hele prachtige ogen hebt en jouw juist authentiek maakt, en dat jij met dat de logge lichaam, waar je voor kunt kiezen iets aan te doen, toevallig wel prachtig kan zingen. Iedereen heeft prachtige dingen, iedereen heeft talenten, iedereen heeft mooie dingen, iedereen heeft iets moois! En denk je nu werkelijk dat de hele wereld en alle mensen iets moois hebben en alleen jij niet met dat kale hoofd, of te grote neus? Dan ben jij een uitzondering en heb je toch iets speciaals! Heb je nu nog niet door, dat alles buiten jezelf, je niet gelukkig maakt in wie jij bent, dat je uitstraalt die je bent, je ogen de spiegel van de ziel zijn, en dat laat zien die je bent.

 

Neem je nu eens voor, een jaar lang lief te zijn voor jezelf en als dat te veel gevraagd is, begin met één dag, en als het je bevalt, daag jezelf uit voor nog een dag, en de dag erop weer voor één dag, het jaar is zo voorbij! Laat je leven en je ervaringen niet afhangen van hoe je eruit ziet, wat niet goed is aan jou, maar kijk naar wat wel goed is aan jou, wees jezelf, en laat zien die je bent. En dingen die je dwars zitten en die je kunt veranderen, waarom verander je ze niet, i.p.v. het als een excuus te gebruiken om iets niet te doen, om jezelf klein te houden, om te blijven zitten?

21 -12-2012 De wereld is… en blijft, jij bepaald hoe jouw wereld eruit mag zien en hoe jij de wereld en vooral jezelf wilt ervaren.

Ik wens je dan ook een mooi liefdevol 2013 toe, en geniet van alles die je bent en die je geweest bent en nog gaat zijn!

 Mireille

Mireille van Rijn

1 antwoord
 1. Bert Meringa
  Bert Meringa zegt:

  Heel mooi verwoord allemaal, en herken er heel veel in… we gaan naar een elkaar respecterende en liefde volle wereld

  lieve groet,

  Bert

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.