Boek direct een consult bij Medium Mireille

Persoonlijk consult in de Praktijk: Met een persoonlijk consult bij mij in de praktijk ontvangt u koffie, cappuccino of thee naar keuze met iets lekkers erbij. U kunt foto’s van (overleden) mensen of objecten(huis/pand) of foto’s, persoonlijke voorwerpen of sieraden (een ketting, horloge, ring) meenemen van de (overleden) mensen waar u vragen over hebt. Ter afsluiting trek is indien gewenst nog een paar engelenkaarten wat het consult verder zal bevestigen als afsluiting. Ook kaart-leggingen (Tarot, Lenormand en engelen) is mogelijk. Het is altijd verstandig om voor u zelf van te voren een vragenlijst te maken.

Neem gerust een memo recorder of pen en papier mee, of vraag hiernaar. Memo recorder mag worden gebruikt en is toegestaan mits: voor uw eigen privé gebruik en mag nimmer in openbaar worden gebruikt tenzij hier schriftelijk overeen is gekomen met Mireille van Rijn.
Schrijf eventueel en desgewenst uw vragen van te voren op, zodat u deze niet vergeet. U kunt ook foto’s, persoonlijke voorwerpen of sieraden (een ketting, horloge, ring) meenemen. Wilt u graag een afspraak bij mij in de praktijk, spreek dit ruim op tijd af, helaas bedraagt er soms een langere wachttijd. Persoonlijk consult bij mij thuis in de praktijk. De praktijk is gevestigd in Pijnacker.(Z-H)

Werkwijze

Wilt u meer weten over het consult? Lees dan de uitgebreide beschrijving van mijn werkwijze.

Tarieven praktijk

  • 45 minuten  € 65, –
  • 60 minuten 87.50
  • 1,5 uur: € 130, – euro
  • Na ieder kwartier uitloop wordt per kwartier (€22.50) doorberekend.
  • Korte vraag, vanaf 0.90 ct.p.m (soms is 10 minuten al voldoende)bel via www.puurmedium.nl of bestel een telefonisch terugbelconsult.

KOM OP TIJD!
Er is gebleken dat mensen vaker te laat komen en wel verwachten dat het consult volledig gedaan kan worden. Sommige mensen verwachten dat het consult dan toch een vol uur kan duren en of minder hoeven te betalen. Kunnen de weg niet vinden, hebben het adres niet opgeschreven, zijn het telefoonnummer kwijt. Helaas zit er vaak al weer iemand na jouw gepland. Het tijdstip van afspreken is het tijdstip dat het consult van start gaat. (exclusief koffiezetten 😉 ) Kom je onverhoopt toch later? Bel dan even naar de praktijk. –> 06-18515810 Misschien kan er nog iets geschoven worden.

Vriendinnen consult:

Graag een keer op consult, maar toch een drempel? Kom gezellig samen met een vriend of vriendin! Voor een consult van ieder 3 kwartier met koffie, thee, en lekkers, voor € 75.- per persoon.

Astro Medium TV Mireille van Rijn

Telefonisch consult op afspraak

U kunt per email een telefonisch consult bij Mireille aanvragen of bel / stuur een sms of Whats ap bericht naar 06-18515810. Er wordt dan een tijdstip afgesproken waarop Mireille je belt voor een telefonisch consult. Vergeet dus niet je telefoonnummer te vermelden in uw e-mail. De kosten zijn 25 euro voor een kwartier, 45 euro per 30 minuten en 85 euro voor 60 minuten. Stuur een whats app berichtje voor en afspraak en een tikkie.

Ook kun je Mireille bellen of een bel afspraak maken om te bellen via www.puurmedium.nl
Mireille  is de spil achter deze website en spirituele telefonische hulp en consult lijn.

Via *0909-9383  ben ik beschikbaar voor een direct telefonisch consult.
Kijk u wel eerst even of Mireille staat ingelogd bij www.puurmedium.nl ?

Via *0909-9383  ben ik beschikbaar voor een direct telefonisch consult.
Kijk u wel eerst even of ik ingelogd ben op www.puurmedium.nl ?
U kunt ook altijd via email een belafspraak maken, dan log ik op een afgesproken data en tijdstip voor u in.

Lezing

Ook wordt mij tegenwoordig regelmatig gevraagd of ik een lezing wil komen geven over spiritualiteit, sensitieve (en paranormale kinderen)kinderen, etc., vraag gerust naar de mogelijkheden.

Afzeggen afspraken

De tijd die ik voor u heb gereserveerd, is dus ook tijd dat iemand anders niet heeft kunnen reserveren. U dient uw afspraken minstens 48 uur van te voren af te zeggen, anders zal het consult en de geplande tijd in rekening gebracht worden. U kunt niet ter plaatse pinnen, dus gelieve contant te betalen of het bedrag van te voren over te boeken.

De Spirituele Poort

In april 2009 heb ik het initiatief genomen een eigen spirituele hulplijn “De Spirituele Poort van ©Mireille Weet Meer “op te zetten nadat ik een periode op een spirituele en paranormale hulp lijn werkzaam ben geweest. Wat voor mij de basis in het opzetten van deze zijn is geweest; mensen helpen, terug in hun vertrouwen zetten, zelf inzichten meegeven.
Dit succes is niet onopgemerkt gebleven
, per 1 November 2013 is “De Spirituele Poort van ©Mireille Weet Meer”overgenomen door een bedrijf in Hilversum op het mediapark waar ik nog enkele maanden werkzaam voor ben geweest als Produktmanager Spirituele Diensten om mijn verschillende expertises in te kunnen zetten.

De Spirituele Poort Medium Puur (4)

Per 31 augustus 2015 kunt u Mireille en haar collega’s ook weer vinden naast de website van www.puurmedium.nl via www.spirituelepoort.nl (van Mireille Weet Meer en www.puurmedium.nl

                                      Nieuw!
               Puur Medium® van ©Mireille Online

Per 21-06-2014 heeft Mireille een nieuwe spirituele hulp- en consult-lijn gelanceerd met de naam ©Puur Medium! klik hier om deze website te bezoeken!

puur medium 

Afspraak maken

Mobiel ben ik te bereiken op nr. 06-18515810. Dit nummer is bedoeld om afspraken e.d. te maken en is niet voor telefonische consulten Tussen 9.00 en 10.00 probeer ik bereikbaar te zijn op dit telefoonnummer en tussen 15.00 en 16.00 uur. Mocht ik niet opnemen, spreek dan uw berichtje in of stuur een smsje! Uiteraard kunt u ook een mailbericht sturen.

Overige gegevens:

Rabobank Pijnacker
Rek.nr. 1485.22.882 EUR-
t.n.v. Mireille Online

*vermeld duidelijk bv.: e-mailconsult of persoonlijk consult.
IBAN : NL53 RABO 0148 5228 82
BIC: RABONL2U
K.V.K.Nr.60431423

Praktijk Medium Mireille
Salamanderweide 14
2643 LV Pijnacker