Boek direct een consult bij Medium Mireille

Persoonlijk consult in de Praktijk: Met een persoonlijk consult bij mij in de praktijk ontvangt u koffie, cappuccino of thee naar keuze met iets lekkers erbij. U kunt terecht voor een medium-consult maar ook een combinatie van intuïtieve coaching!

U kunt foto’s van (overleden) mensen of objecten(huis/pand) of foto’s, persoonlijke voorwerpen of sieraden (een ketting, horloge, ring) meenemen van de (overleden) mensen waar u vragen over hebt. Ter afsluiting trek is indien gewenst nog een paar engelenkaarten wat het consult verder zal bevestigen als afsluiting. Ook kaart-leggingen (Tarot, Lenormand en engelen) is mogelijk. Het is altijd verstandig om voor u zelf van te voren een vragenlijst te maken.

Neem gerust een memo recorder of pen en papier mee, of vraag hiernaar. Memo recorder mag worden gebruikt en is toegestaan mits: voor uw eigen privé gebruik en mag nimmer in openbaar worden gebruikt tenzij hier schriftelijk overeen is gekomen met Mireille van Rijn.
Schrijf eventueel en desgewenst uw vragen van te voren op, zodat u deze niet vergeet. U kunt ook foto’s, persoonlijke voorwerpen of sieraden (een ketting, horloge, ring) meenemen. De praktijk is gevestigd in Pijnacker.(Z-H)

De PRAKTIJK is OPEN:
WEL ZIJN ER TIJDELIJK EEN AANTAL ZAKEN GEWIJZIGD.

1.Bij binnenkomst staat er handgel voor je klaar in de gang.

2.Ik heb een kwetsbare weerstand, dus ik VERTROUW erop dat je niet komt als je verkouden bent, Verhoging hebt of in aanraking bent geweest met mogelijke corona besmette mensen, etc. Zeg dan af of vervang dan je afspraak in de praktijk voor een video/bel consult.
Als jij zelf een mondkapje wil dragen is dat helemaal ok! (eigen keuze) Wel zelf voor zorgen.

Als we bovenstaande met elkaar kunnen afspraken dan ben je van harte welkom!

Je kunt ook altijd een video bel consult aanvragen of een telefonisch consult. Voor de kwaliteit van het consult heeft dat geen verschil.

TIP: Wist je trouwens dat je ook een ingesproken reading en/of ingesproken jaarreading (kwartaal of halfjaar) kunt bestellen?

Een ingesproken consult of foto reading is gelijk aan een kwartaalreading.

Werkwijze

Wilt u meer weten over het consult? Lees dan de uitgebreide beschrijving van mijn werkwijze.

Tarieven praktijk

  • 45 minuten   80, –
  • 60 minuten  95,-
  • 1,5 uur:  135, – euro
  • Na iedere 5 minuten uitloop wordt 8,- doorberekend.
  • Korte vraag, vanaf 0.90 ct.p.m (soms is 10 minuten ( a 0.90 ct.p.m) al voldoende)bel via www.puurmedium.nl of bestel een telefonisch terugbelconsult.
  • Vriendinnen consult: Graag een keer op consult, maar toch een drempel? Kom gezellig samen met een vriend of vriendin! Voor een consult van ieder 50 minuten met koffie, thee, en lekkers, voor € 80.- per persoon. (tussen deze consulten zit korte pauze)
(*zondag toeslag praktijk 200%)

* Wees je ervan bewust dat alles energie is, datgene dat je ontvangt is ook energie, je krijgt onder andere waardevolle bevestiging, handreikingen en vooral veel waardevolle intuïtieve coaching voor terug.

*Verkeer je niet in de financiële mogelijkheid kun je altijd meedoen aan winakties op Social media of vooraf in 2 termijnen betalen of bel naar de consultlijn van www.puurmedium.nl vanaf 0.90 ct.p.m. in 10 (9,-) a 15 (13.50) minuten kun je al aardig wat te weten komen. Of koop van te voren credits in.

KOM OP TIJD!
Er is gebleken dat mensen vaker te laat komen en wel verwachten dat het consult volledig gedaan kan worden. Sommige mensen verwachten dat het consult dan toch een vol uur kan duren en of minder hoeven te betalen. Kunnen de weg niet vinden, hebben het adres niet opgeschreven, zijn het telefoonnummer kwijt. Helaas zit er vaak al weer iemand na jouw gepland. Het tijdstip van afspreken is het tijdstip dat het consult van start gaat. (exclusief koffiezetten 😉 ) Kom je onverhoopt toch later? Bel dan even naar de praktijk. –> 06-18515810 Misschien kan er nog iets geschoven worden.

Astro Medium TV Mireille van Rijn

Telefonisch consult op afspraak

U kunt per email een telefonisch consult bij Mireille aanvragen of bel / stuur een sms of Whats ap bericht naar +31 (0)6-18515810. Er wordt dan een tijdstip afgesproken waarop Mireille je belt voor een telefonisch consult. Vergeet dus niet je telefoonnummer te vermelden in uw e-mail. De kosten zijn 35 euro voor 20 minuten, 49,- euro per 30 minuten en 95 euro voor 60 minuten. Stuur een whats app berichtje voor en afspraak en een tikkie. Mocht je meer minuten ingekocht hebben dan te hebben gebruikt, krijg je een berichtje met je overgebleven belminuten. Deze blijven een jaar geldig.

Ook kun je Mireille bellen of een bel afspraak maken om te bellen via www.puurmedium.nl
Mireille  is de spil achter deze website en spirituele telefonische hulp en consult lijn.

Via *0909-9383  ben ik beschikbaar voor een direct telefonisch consult.
Kijk u wel eerst even of Mireille staat ingelogd bij www.puurmedium.nl ?

Via *0909-9383  ben ik beschikbaar voor een direct telefonisch consult.
Kijk u wel eerst even of ik ingelogd ben op www.puurmedium.nl ?
U kunt ook altijd via email een belafspraak maken, dan log ik op een afgesproken data en tijdstip voor u in.

Lezing

Ook wordt mij tegenwoordig regelmatig gevraagd of ik een lezing wil komen geven over spiritualiteit, sensitieve (en paranormale kinderen)kinderen, etc., vraag gerust naar de mogelijkheden.

Afzeggen afspraken

De tijd die ik voor u heb gereserveerd, is dus ook tijd dat iemand anders niet heeft kunnen reserveren. U dient uw afspraken minstens 48 uur van te voren af te zeggen, anders zal het consult en de geplande tijd in rekening gebracht worden. U kunt niet ter plaatse pinnen, dus gelieve contant te betalen of het bedrag van te voren over te boeken. Binnenkort kunt u dit ook doen via de webshop!

De Spirituele Poort

In april 2009 heb ik het initiatief genomen een eigen spirituele hulplijn “De Spirituele Poort van ©Mireille Weet Meer “op te zetten nadat ik een periode op een spirituele en paranormale hulp lijn werkzaam ben geweest. Wat voor mij de basis in het opzetten van deze zijn is geweest; mensen helpen, terug in hun vertrouwen zetten, zelf inzichten meegeven.
Dit succes is niet onopgemerkt gebleven
, per 1 November 2013 is “De Spirituele Poort van ©Mireille Weet Meer”overgenomen door een bedrijf in Hilversum op het mediapark waar ik nog enkele maanden werkzaam voor ben geweest als Produktmanager Spirituele Diensten om mijn verschillende expertises in te kunnen zetten.

De Spirituele Poort Medium Puur (4)

Per 31 augustus 2015 kunt u Mireille en haar collega’s ook weer vinden naast de website van www.puurmedium.nl via www.spirituelepoort.nl (van Mireille Weet Meer en www.puurmedium.nl

                                      Nieuw!
               Puur Medium® van ©Mireille Online

Per 21-06-2014 heeft Mireille een nieuwe spirituele hulp- en consult-lijn gelanceerd met de naam ©Puur Medium! klik hier om deze website te bezoeken!

puur medium 

Afspraak maken

Mobiel ben ik te bereiken op nr. 06-18515810. Dit nummer is bedoeld om afspraken e.d. te maken en is niet voor telefonische consulten Tussen 9.00 en 10.00 probeer ik bereikbaar te zijn op dit telefoonnummer en tussen 15.00 en 16.00 uur. Mocht ik niet opnemen, spreek dan uw berichtje in of stuur een smsje! Uiteraard kunt u ook een mailbericht sturen.

Overige gegevens:

Rabobank Pijnacker
Rek.nr. 1485.22.882 EUR-
t.n.v. Mireille Online

*vermeld duidelijk bv.: e-mailconsult of persoonlijk consult.
IBAN : NL53 RABO 0148 5228 82
BIC: RABONL2U
K.V.K.Nr.60431423

Praktijk Medium Mireille
Salamanderweide 14
2643 LV Pijnacker