Voorspelling sterrenbeelden 2020

Sterrenbeelden 2020 tarot

Jaarvoorspelling sterrenbeelden 2020 door: Mireille van Rijn

Jaarvoorspelling sterrenbeelden tarot en lenormand kaartleggingen 2020:

Ben jij een  Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen? Hier vind je jouw jaarvoorspelling sterrenbeelden  2019. Mireille heeft deze geschreven met spirituele ingevingen en de tarot. Mireille van Rijn Medium en Paragnost. Mireille is al jaren werkzaam op spiritueel gebied.  Media en TV vragen haar regelmatig om mee te werken aan programma’s of artikelen en ze staat bekend om haar voorspellingen.

Veel leesplezier met deze Tarot Sterrenbeeld Voorspellingen!

Voorwoord: 2019 was met haar 3-trilling voor velen een emotionele battle. 2020 wordt vooral een emotioneel en expressief bevrijdend jaar: 2+2 = 4, maar is ook 22 en een 11. We komen voor 2020 dus op twee meestergetallen uit. Wellicht kun jij de magie van 2020 al voelen. Komend jaar kun je rekenen op een enorme vrijheid, een emotioneel bevrijdend gevoel. Je oude karma is afgerond, tenminste als je dit grondig hebt aangepakt. Denk eraan, karma is geen straf, maar iets dat noodzakelijk is geweest om in te lossen, te ‘battelen’ om naar dat nieuwe trillingsniveau te kunnen gaan.

Met alle vergaarde informatie, het opruimen en je ervaringen zul jij je nieuwe vrijheid ook echt veel meer ervaren. Er komt veel pure verdieping in waarheid. Dat blijft niet alleen slechts een intens verlangen, het zal ook echt een ervaring worden. Blijf uit verleidingen die strijd, ego of donker heten. Zorg dat je de leerling in de meester en de meester in de leerling bent. Dan laad je jezelf niet op met nieuw karma en kun je eindelijk weer creëren en manifesteren zoals je intens wenste, vanuit jouw diepste zielsherinnering. Ik wens je een fantastisch magisch 2020 in waarheid!

Afbeeldingen kaarten: www.tarot.nl
Tip: Het is raadzaam om eventueel ook de horoscoop van de sterrenbeelden te lezen waar jouw ascendant en jouw maan in staan. Deze zijn net zo belangrijk en hebben ook zeker invloed op jouw zonneteken.  Als je niet weet in welk sterrenbeeld jouw maan en ascendant staan, dan kun je dit gratis zelf berekenen via www.astro.com

Ram
Voorspelling prognose 2020:

voorspelling ram tarot

Ram

Sleutelwoorden: balans, innerlijke rust, vertrouwen, uitdaging, geluk & intuïtie.

Tarotkaart ‘De wereld’ geeft aan dat jij, vanuit een voltooid 2019, in 2020 een nieuwe reis en daadwerkelijk nieuwe cyclus begint, spontane Ram. Gooi je blinddoek af en maak je keuzes. Let wel op dat je je niet te veel door emoties laat leiden, hoe groot verleidingen, uitdagingen en aantrekkingskracht ook een rol zullen gaan spelen. Relationeel gezien zullen harten elkaar op een dieper en hoger niveau (terug)vinden. Stel je hart open om te ervaren wat echte liefde is en vind daarmee ook jouw zelfliefde terug. Ook kun je herstel van verbroken beloftes zeker tegemoet zien. Succes en geluk in het vooruitzicht, mits jij moedig genoeg bent te vertrouwen op je intuïtie en deze te laten samenwerken met je scherpe intellect. Zorg ervoor dat je niet te passief opstelt of verveeld raakt, Ram. Blijf jezelf op een positieve manier uitdagen.

Edelsteenadvies: Celestien is een steen die je enorm zal boosten. Celestien trekt voorspoed en geluk aan en helpt te vertrouwen op je eigen intuïtie. Celestien bevordert jouw creativiteit en is zeer geschikt voor mensen die bijvoorbeeld in het openbaar moeten spreken (en andere vormen van communicatie).

Chakra meditatie/aandacht tip: Geef extra aandacht aan jouw 1e Chakra: het Stuitchakra  en het 3e Chakra: het Zonnevlechtchakra. Hierdoor zal je ervaren dat de balans die je hebt hervonden beter gegrond blijft, zodat deze zich echt kan gaan verankeren. Je creativiteit zal, door extra aandacht aan het 3e Chakra te geven, vanuit een nog dieper niveau ontstaan en zich uiten.

Kleuradvies: Geel en oranje zijn perfect voor jou, Ram. Deze mogen naar jouw stemming ook zeker gecombineerd worden in felle en zachte tinten voor wederom de juiste balans.

Stier
Voorspelling prognose 2020:

voorspelling Stier tarot

Stier

Sleutelwoorden: bezieling, overgave, nieuwe kansen pakken, afronden van alles dat je niet meer dient.

Tarotkaart ‘De Zon’ kondigt bezieling aan, overgave, hereniging en vooral veel vertrouwen. Promotie of een sprong in je carrière ligt in het verschiet. Belangrijk is wel dat jij het oude definitief achter je kunt laten, anders haalt die mindset je nog in, en dit zal je alleen maar afremmen. De geslepenheid van ‘De koningin van Zwaarden’ laat zien dat je in staat bent jezelf te bevrijden van alles dat jou nog kan belemmeren. De reis ergens naartoe is net zo belangrijk als het doel. Over jouw doel gesproken, vriendelijke Stier, er is vernieuwing op komst, dus laat het oude voorgoed los! Belangrijk is dat je vertrouwen hebt in datgene waar je om vraagt. Jij vraagt en je zult ontvangen. Maak gebruik van deze kennis van manifestatie. Er worden in de liefde keuzes gemaakt en er zal harmonie bereikt worden. Drink uit de bekers die liefde heten.

Edelsteenadvies: Barnsteen is een grote aanrader! De krachtige maar zachte energie van deze steen brengt en houdt balans in het (energie) lichaam. Hierdoor ben je ook minder beïnvloedbaar en blijft je zelfvertrouwen op peil.

Chakra meditatie/aandacht tip: Geef veel aandacht aan het 3e Chakra: de Zonnevlechtchakra en aan het 6e Chakra: het 3e oog Chakra. Laat je creativiteit de vrije loop en kijk letterlijk verder dan je neus lang is.

Kleuradvies: Abrikoos en roestrode tinten gaan je ondersteunen, helpen je geaard te blijven, je van binnen actief te houden en geven je een veilig gevoel.
Meer over kleuren?

Tweelingen
Voorspelling prognose 2020:

Voorspelling tweelingen tarot

Tweelingen

Sleutelwoorden: verbinding, overwinning, openbaring, bescherming, transformatie.

Tweelingen, gooi alle remmen los en breek al die denkbeeldige muurtjes eens af. Je houdt jezelf tegen om op diep (ziels-)niveau jezelf en daarmee de ander op daadwerkelijk hart- en zielsniveau te ontmoeten en te herenigen. Er is in 2020 nieuws en vernieuwing op komst. Alles dat is geweest is voorbij, dat dient jou in 2020 niet meer. Succes met een hoofdletter als jij bereid bent jezelf te bevrijden van je verleden. Op zowel het gebied van relatie, carrière, ondernemen als persoonlijke ontwikkeling kun je vernieuwing tegemoet zien. Het oude is ingelost en je bent vrij. Verenig jouw enorme denken met je sterk ontwikkelde intuïtie. 2020 belooft een integratie van beide op een dieper en hoger niveau. Mocht je een periode voelen waarbij alles stil lijkt te staan, niets is minder waar. Het universum laat jou even rusten om je klaar te stomen voor een nieuw hoofdstuk waar de Sterren op liggen. Deze staan voor geluk, dromen en wensen die zullen uitkomen.

 

Edelsteenadvies: Aventurijn werkt kalmerend, beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. Aventurijn stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën.

Chakra meditatie/aandacht tip: Geef deze maand jouw Basischakra maar eens uitdrukkelijk aandacht. Hierdoor blijf je goed geaard en blijven alle Chakra’s beter in balans.

Kleuradvies: Zachte geel tinten, zachte oranje tinten eventueel gecombineerd met roest tinten zullen je erg goed doen. Meer over kleuren?

Kreeft
Voorspelling prognose 2020:

Voorspelling kreeft tarot

Kreeft

Sleutelwoorden: kracht, snelheid, inzichten, succes & ‘Rad van Fortuin’.

Zowel ‘De Zon’ als ‘De Maan’ beloven een zegening in 2020, gevoelige Kreeft. Je bent wellicht nog even aan het herstellen en uitademen van 2019, maar de innerlijke kracht heeft je laten doorzetten, waardoor je nu vruchten mag plukken van deze battle. Negeer eventuele jaloezie om je heen en durf gerust een gokje te wagen als er zich kansen voordoen, aarzel dan niet en volg je intuïtie. Bij te lang aarzelen en twijfelen gaat er juist van alles verloren, doordat je bang bent om keuzes te maken. Geen keuze is wel een keuze. De tijd dringt om een klap op de hamer te durven geven. Financieel krijg je meer ruimte en rust. Belangrijk in 2020 is wel dat je wat meer innerlijke stabiliteit gaat creëren in je soms wat wisselende stemmingen. Het heeft je namelijk niet verder gebracht. En hoe meer innerlijke rust jij voor jezelf creëert, hoe meer zelfvertrouwen je krijgt en des te groter jouw successen, Kreeft!

 

Edelsteenadvies:  Een Parel heeft een zuiverende werking op het lichaam maar ook op de geest en de ziel. Deze stimuleert eigenschappen als eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht, wijsheid en acceptatie (van jezelf en anderen). Parel bevordert spirituele groei en transformatie. Ook biedt de Parel focus, concentratie en innerlijke rust.

Chakra meditatie/aandacht tip: het 6e Chakra, het 3e Oog en het 7e Chakra. Het Kruinchakra mag je komende periode meer aandacht geven, voor meer innerlijke rust en om nog beter bij jezelf te blijven.

Kleuradvies: Wit/creme tinten, heel zachtgroene tinten. Meer weten over kleuren? 

Leeuw
Voorspelling prognose 2020:

voorspelling Leeuw

Leeuw

Sleutelwoorden: bezinning, harmonie, overwinning, intense verlangens.

Leeuw, 2019 was een turbulente beproeving voor jou. Zo turbulent dat het zelfs even jouw zelfvertrouwen in twijfel bracht. Dit ligt gelukkig weer achter je! 2020 wordt een prachtig jaar vol harmonie en overwinning. Overwinning waar jij zo van houdt Leeuw, alsof je jouw draai eindelijk weer te pakken hebt. Begin 2020 is het belangrijk dat je even tijd neemt voor bezinning en goed doordacht jouw strategie gaat bepalen. Het is dan nog niet de tijd om keuzes te maken of knopen door te hakken. In het voorjaar bloeit alles op, ook jij zult dan pas echt vol in bloei gaan komen. De geliefden in het vooruitzicht wat de belofte van een vruchtbare samenwerking of hereniging in de liefde belooft. In financieel opzicht stromen zaken prettig door. De tarotkaart ‘Munten 9’ belooft (onverwacht) meer welvaart en voorspoed dan waar je op durfde te hopen. Jaloezie ligt wel op de loer. Laat je niet verleiden door deze donkere energie, die is niet van jou.

Edelsteenadvies: Herkimer diamant is een hele zuivere, gekristalliseerde lichtenergie. Het is een steen met een hoge vibratie. Draag deze in combinatie met een andere edelsteen die jou aantrekt. Het zal de werking versterken en jou enorm ondersteunen. Vertrouw dus ook op je intuïtie.

Chakra meditatie/aandacht tip: Geef extra aandacht aan en verbind je goed met het 2e Chakra: het Sacraal (sexuele) chakra, het 3e Chakra: de Zonnevlechtchakra en 4e Chakra: het Hartchakra.

Kleuradvies: Blauw- en paars tinten zullen je goed doen, Leeuw. Koningsblauw is hierop een goede aanvulling. Meer over kleuren?

Maagd
Voorspelling prognose 2020:

voorspelling maagd tarot

Maagd

Sleutelwoorden: geen strijd zonder overwinning, vruchtbaarheid, passie, vertrouw jezelf.

Doordat jij jezelf eindelijk echt weer vertrouwd, en 2019 een bijzondere beproeving leek, heb je enorme winsten geboekt. Je mag genieten van al je zegeningen, Maagd. Begin 2020 kun je even het gevoel hebben vast te zitten, vertelt de tarotkaart ‘De Gehangene’, maar de tarotkaart ‘2 Munten’ laat zien dat je even wat mag resetten en in een nieuw balans mag komen. Er is geld, geluk en nieuws naar je onderweg. Dus laat je niet opjagen door deze rustperiode die het universum je oplegt. Vertrouw erop dat alles een reden heeft en dat het universum een plan heeft, ook voor jou, gecontroleerde Maagd! Je hebt ook nog even een strijd af te ronden waar de overwinning in het vooruitzicht ligt. Het kan pijnlijk zijn voor anderen, maar kiezen voor je eigen geluk is wel datgene waar jij jezelf het meeste mee dient. Uitbreiding op je vriendenkring en de liefde zal wel eens rijkelijk kunnen stromen!

 

Edelsteenadvies: Beryl ondersteunt je in tijden van transformatie en spanning. Deze steen maakt je doelgerichter, efficiënt en zorgt voor nog meer focus en helderheid van geest.

Chakra meditatie/aandacht tip: Geef komende periode extra aandacht aan het 1e Chakra: het Stuitchakra, het 3e Chakra, het 4e Chakra: het Hartchakra en neem je Kruinchakra ook regelmatig even  aandachtig mee. Deze 3 Chakra’s aandacht geven, zal je enorm ondersteunen in je transformatieprocessen.

Kleuradvies: Roze, lila en zachtblauwe tinten zullen je goed doen. Meer over kleuren? 

Weegschaal
Voorspelling prognose 2020:

voorspelling weegschaal tarot 2020

Weegschaal

Sleutelwoorden: zegening, beslissingen, geliefden, de wereld ligt aan je voeten.

Je hebt duidelijk afscheid genomen van 2019, Weegschaal. Je loopt letterlijk weg van negativiteit en situaties die jou alleen maar naar beneden kunnen trekken. De zegeningen van de Lenormandkaart ‘De Zon’ lacht je tegemoet, samen met tarotkaart ‘De Hogepriester’. Je bent als het ware jezelf overstegen. Toch zal je nog enkele knopen moeten doorhakken en worden uitgedaagd om bij jezelf te blijven. Je slaagt er werkelijk in de leerling in de meester te worden en de meester in de leerling. Grote klasse! Heb je juridisch nog iets af te werken, dan zal het recht zegevieren voor jou, Weegschaal. Je komt tot groter en dieper inzicht wat je in je voordeel kunt gaan gebruiken. De tarotkaart ‘De Wereld’ lonkt naar je, en belooft een nieuwe reis voor 2020. De tarotkaart ‘De Geliefden’ in combinatie met de Lenormandkaart ‘De Sleutel’ beloven op het gebied van liefde, relaties en vriendschap een spirituele verdieping. Huiselijk geluk is jouw sleutelwoord voor 2020.

 

Edelsteenadvies: Zonnesteen stimuleert levensvreugde, optimisme, daadkracht, eigenwaarde, zelfvertrouwen, een goed humeur, een positieve instelling en een vreugdevolle kijk op het leven. Combineer of wissel deze gerust af met Citrien. Die bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking.

Chakra meditatie/aandacht tip: Door het 1e Chakra: het Stuitchakra en het 7e Chakra: het Kruinchakra extra aandacht en zorg te geven trek je automatisch al je Chakra’s mee in balans. Je zult meer innerlijke rust en kracht ervaren hetgeen harmonie geeft.

Kleuradvies: Oranje, geel/oker en bruine tinten geven je rust, energie, balans en innerlijke kracht. Bovendien staan ze je fantastisch. Meer over kleuren? 

Schorpioen
Voorspelling prognose 2020:

tarot schorpioen voorspelling

Schorpioen

Sleutelwoorden: innerlijke wijsheid, vier je zegeningen, scheppingskracht & nieuwe reis.

Vanuit een voor jouw gevoel wat langer durende transformatie en kluizenaarschap heb jij 2019 rijkelijk afgerond. Vol met nieuwe inzichten stap jij de wereld van 2020 in en ga je een nieuwe ontdekkingsreis maken, die zeker veel vruchten zal afwerpen Ineens begrijp en besef je waarom je deze afzondering door mocht. Promotie, groei, nieuwe uitdagingen, eventueel zelfs een nieuwe baan, liggen in het verschiet. Stap uit de angst die je blokkeert naar je eigen geluk, en laat je zegeningen je toekomen. Vier het leven, Schorpioen! Op zowel huiselijk als relationeel niveau mag je drinken uit de bekers van de geneugten. Jouw intuïtieve vermogen heeft jou nog nooit in de steek gelaten. Keuzes moet je toch zeker maken; er wacht een nieuw begin. Het eerste dat in je opkomt is ‘waarheid’. Belangrijk is wel dat je je nu echt minder gaat aantrekken van ‘wat men vindt’. Dat remt je alleen maar af.

Edelsteenadvies: De edelsteen Aventurijn werkt kalmerend en bevordert een gevoel van welzijn. Aventurijn trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. Aventurijn bevordert je besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit.

Chakra meditatie/aandacht tip: Geef komende periode naast al je Chakra’s vooral aandacht aan het  3e Chakra: de Zonnevlechtchakra, het 4e Chakra: het Hartchakra en 5e Chakra: het Keelchakra  voor een perfecte balans.

Kleuradvies: Turquoise, blauwtinten zijn je op het lijf geschreven en daarmee voel jij je als een vis in het water, Schorpioen. Je kunt deze op gevoel afwisselen met roodtinten. Meer over kleuren?

Boogschutter
Voorspelling prognose 2020:

voorspelling boogschutter tarot

Boogschutter

Sleutelwoorden: waarheid, succes, leiding nemen, cupido, balans & vernieuwing.

De noodzakelijk en wat pijnlijke tarotkaart ‘Toren’ is nog even aanwezig om de nodige veranderingen door te manifesteren. Verzet zal alleen maar vertragen, lieve Boogschutter. Verdedig je eigen terrein slim, maar trap niet in je eigen valkuilen door overdreven onder iedere steen naar onraad te zoeken. Dat leidt je alleen maar af van alle mooie nieuwe zaken die in 2020 voor je op komst zijn, Boogschutter. Keuzes ga je maken, keuzes voor balans, passionele wegen, die je zullen inspireren naar groei. Groei op het gebied van relatie op een diep hartsniveau, en op het gebied van carrière en promotie. Nieuwe wegen liggen overduidelijk voor je open. De tarotkaart ‘De Zegewagen’ in combinatie met de Lenormandkaart ‘Het Huis’ kunnen een voorbode zijn van een letterlijke verhuizing en/of verplaatsing, maar ook van een grote transformatie. De zegewagen geeft verder aan dat je de balans tussen angst en vertrouwen (donker en licht) goed in de gaten mag houden.

Edelsteenadvies: Mosagaat werkt aardend en stabiliserend. Deze geeft je het gevoel op je plek te zijn en laat je ware ik naar boven komen. De steen brengt jou bij de kern, laat je zien wat écht belangrijk is, zowel  om je heen als in jezelf . Tevens versterkt Mosagaat je verbinding met de natuur en de aarde.

Chakra meditatie/aandacht tip: Richt je vooral op het 1e Chakra: het  Stuitchakra en het 2e Chakra: het Sacraal (sexuele) chakra. Als je deze twee Chakra’s extra aandacht en onderhoud geeft, trek je je andere Chakra’s automatisch ook mee en ontstaat er een meer krachtige balans.

Kleuradvies: Indigo en koningsblauw zijn kleuren die je intens goed doen. Wissel deze af met kleuren waar je behoefte aan hebt en combineer deze met indigo of koningsblauw.

Steenbok
Voorspelling prognose 2020:

voorspelling steenbok tarot

Steenbok

Sleutelwoorden: zegeningen, eenheid met jezelf, keuzes brengen geluk.

De tarotkaart ‘De Zon’ en van de Lenormandkaarten ligt er ook ‘De Zon’, net als van beide sets kaarten ‘De Ster’ voor jou klaarliggen. Dit kondigt voor 2020 nieuw inzicht aan, betrouwbare Steenbok. Nadat je eerst even getwijfeld hebt over het maken van keuzes, weet je ineens wat je te doen staat. Zodra jij eraan toe bent de keuzes te maken voor dit inzicht, zal GELUK met hoofdletters zich op meerdere fronten aandienen. Overhaasten heeft geen zin, omdat jij namelijk eerst de eenheid mag voelen met jezelf en je intuïtieve vermogen. Als het universum je kansen biedt, zorg er dan voor dat je ze ziet liggen en grijp ze met beide handen aan. Hereniging en/of verdieping op relationeel liefdesvlak is in zicht. Durf jij het aan jezelf op zielsniveau in het diepe te gooien en de echte ware hartsverbinding te verankeren? Transformatie zal je tijdelijk een onwennig gevoel geven, maar daarna zal je de zegeningen van deze groei ervaren.

 

Edelsteenadvies: Aquamarijn heeft een sterk kalmerende werking, zowel geestelijk als lichamelijk. Deze maakt oprecht, eerlijk, tolerant, onbezorgd, ontspannen en vrolijk. De steen helpt je in the flow te komen en in het moment te leven. Ook bevordert Aquamarijn communicatie en kennisoverdracht en helpt bij het goed verwoorden.

Chakra meditatie/aandacht tip: Leg vooral de focus op het 4e Chakra: het Hartchakra, het 5e Chakra: het Keelchakra en 6e Chakra: het 3e Oog. Dit neemt niet weg dat ook je andere Chakra’s aandacht nodig hebben, maar deze in het bijzonder. Je zult merken, als je hier de aandacht op vestigt, dat de rest makkelijk volgt naar een vernieuwde balans.

Kleuradvies: Paarstinten en alles waar paarstinten uit voortkomen. Deze kun je combineren met kleuren naar je stemming. Ze zullen je enorm ondersteunen.

Waterman
Voorspelling prognose 2020:

voorspelling waterman tarot

Waterman

Sleutelwoorden: intense aantrekkingskracht & passie, loyaal & edelmoedig.

Waterman, de laatste loodjes van 2019 kunnen wat irritatie en vooral innerlijke strijd hebben gebracht. Soms is dat noodzakelijk om tot rust in vernieuwd inzicht te komen. En dat zal haar vruchten, die je in de nieuwe dimensie in 2020 zal gaan ervaren, zeker afwerpen. Wat een prachtige vooruitzichten komen jou tegemoet. Geluk en groei op het gebied van carrière wat je tijdelijk ook zeker voorrang mag en zal verlenen boven alle hartzaken en passionele aantrekkingskracht. De passie, je edelmoedigheid en scherpe inzichten brengen je een prachtige balans om alles in een gezond evenwicht te houden. Een last die je in 2019 droeg, is verleden tijd en zal je voorgoed achter je laten. Blijf uit de strijd waartoe anderen je willen verleiden. Het leidt je alleen maar af en brengt je werkelijk niets. Intense aantrekkingskracht, passie waar letterlijk diepe verbinding en het geluk naast ligt: heb je nog meer wensen, rebelse Waterman?

 

Edelsteenadvies: Amethist bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet ten  dienste is van je hoogste zelf. Ook helpt deze steen je inzicht te krijgen in emotionele processen zodat vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden.

Chakra meditatie/aandacht tip: het 1e Chakra: het Stuitchakra mag je echt alle aandacht geven om goed te aarden en geaard te blijven. Hierdoor zul je sterker in je schoenen staan.  Neem hierin het 2e Chakra: het Sacraal (sexuele) chakra en het 3e Chakra: de Zonnevlechtchakra ook zorgvuldig mee. Je zult merken dat je meer innerlijke rust vindt.

Kleuradvies: Oranje zal je verder in je kracht brengen en je creativiteit een boost geven. Blauwtinten horen echt bij je, dus wissel deze met elkaar af. Meer over kleuren?

Vissen
Voorspelling prognose 2020:

Voorspelling sterrenbeeld schorpioen tarot

Vissen

Sleutelwoorden: gebruik je talent, vier de liefde, tel je zegeningen, blijf uit strijd.

Vissen, je hebt een pittig 2019 gehad waarin je al voor de nodige keuzes hebt gestaan. En zo zal begin 2020 ook geschieden. Belangrijk is dat je jezelf gaat ontdoen van oude lasten. Ben je bereid om 2019 in 2019 te laten? Er ligt een zelf gecreëerde blokkade op jouw eigen magie, maar nu je hiervan bewust wordt, kun je jezelf ook hiervan ontdoen. Het is geven en nemen, Vissen. Door te geven, zul je ook ontvangen. Je bent soms zo overtuigd van je eigen gelijk, dat je teveel in je eigen, soms wat obsessieve, focus op zou kunnen gaan. Reset jezelf zodra je dit merkt, want pas dan kan je de magie haar werk weer laten doen. Wat betreft de liefde, passie en hartstocht lijkt het niet op te houden. Lenormandkaart ‘De Ring’ belooft een nieuwe overeenkomst, contract, een nieuw verbond en voor sommige Vissen zelfs een nieuwe, of vernieuwde hartsverbinding.

 

Edelsteenadvies: Smaragd activeert het Hartchakra en stimuleert liefde, inspiratie, openheid, oprechtheid. Deze heeft tevens een positieve werking op relaties en vriendschappen. Smaragd bevordert je spirituele groei, boost jouw vooruitziende blik en geeft meer helderheid van geest.

Chakra meditatie/aandacht tip: Probeer aandacht te schenken aan al je Chakra’s en concentreer je regelmatig wat meer op het 2e Chakra: het Sacraal (sexuele) chakra en het 3e Chakra: de Zonnevlechtchakra.

Kleuradvies: Je mag best een beetje knallen hoor in je kleurgebruik. Denk daarbij aan magenta, violet en  koningsblauw. Wissel deze af met wat pasteltinten voor een perfecte balans.