Vooruitzichten video kaartleggingen sterrenbeelden November 2020

Vooruitzichten  video kaartleggingen sterrenbeelden November 2020 + Winactie!

Hier vind je de algemene sterrenbeeld maandvooruitzichten voor de maand November  op video. Mireille legt regelmatig de kaarten voor alle sterrenbeelden om inzicht, vooruitzicht en inspiratie te geven voor iedereen die hier interesse in heeft. Veel plezier met deze maandvooruitzichten, en delen staat je uiteraard vrij.

Deze maand maak je kans op een Boek van erna Droesbeke t.w.v. €24,95 van www.bloom.be  en 3 x kans op een GRATIS belconsult van 20 minuten y.w.v. € 18,-  bij een consulent (medium, paragnost, helderziende, kaartlegger) naar keuze bij www.puurmedium.nl Wat moet je doen? Zorg dat je je abonneert op het kanaal van Mireille Online en laat een reactie achter in een van de 12 sterrenbeeld video’s algemeen van september 2020.

TIP: Kijk ook eens naar je Maanteken of Ascendantteken in de video’s. Weet je niet wat jouw Maanteken is? Ga dan naar www.bloom.be/astrologie en bereken er je Ascendant en/of in welke tekens de planeten in je horoscoop staan. De smaak te pakken gekregen? Als Bloom’er bereken en lees je je geboorterapport gratis (alle info: www.bloom.be/abonneren).

Ram:

Stier:

Tweelingen:

Kreeft:

Leeuw:

Maagd:

Weegschaal:

Schorpioen:

Boogschutter:

Steenbok:

Waterman:

Vissen:

Uitleg video persoonlijk afgestemde jaarreading

Lenormand Online Training uitleg