Zondag 23 september Mireille bij Carlo en Irene Life4you!

 

Zondag 23 september Mireille bij Carlo en Irene Life4you!

 

Een paar weken geleden is Mireille benaderd of zij mee wil werken als medium en wil laten zien hoe pendelen werkt in het programma Life4you bij Carlo en Irene.

Afgelopen zondag was Mireille  te zien in aflevering 5 van het live Programma.

www.life4you.nl

Life4you begint om 17.25
Carlo en Irene presenteren het programma Life4u op zondag bij RTL 4.  Deze show bevat leuke actuele onderwerpen op een gezellige, ongedwongen en hilarische manier. Iedere week is er ook een medium te gast in de studio, die zijn of haar licht laat schijnen over de gasten die aanwezig zijn.


 

Aflevering 5

Het is weer tijd voor een bomvolle show vol gezelligheid. We vieren een feestje met zanger Mika die zijn nieuwe single Celebrate komt zingen. Daphne Deckers is niet alleen het nieuwe gezicht van RTL Boulevard, ook haar eerste roman is uit, “Alles is het zoals het zou moeten zijn”. Maar hoe is dat in haar eigen leven?

Ook Angela Groothuizen komt langs met haar nieuwe boek. Paul Turner zingt zijn nieuwe single en Ruben Nicolai en Sharon Doorson komen gezellig aan tafel zitten! Dit en nog veel meer!

 live RTL 4 Life4you!

Mireille: Ik heb het mooiste beroep van de wereld ! Met veel plezier zal ik  deze rol op mij nemen in deze show, uiteraard zal ik zuivere en eerlijke readings geven en ook vooral met een stukje humor. Ik ben benieuwd wat ik ter plekke waar mag nemen van de gasten, ik heb er zin in!

www.mediummireille.nl
www.life4you.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.