Ingesproken Soul-reading

Wil je een nieuw pad in maar loop je vast? Heb jij een duwtje in de goede richting nodig op zielsniveau?

Soms voel en weet je wel dat je keuzes moet maken maar vind je het lastig omdat je vanuit angst, oude pijn waar je aan vast blijft houden geen keuzes durft te maken. Of omdat je vanuit oude vastgeroeste patronen of ‘verstijfd van angst’ het niet helder krijgt waarom je de volgende stap niet weet te zetten. Ook kan het zo zijn dat je bijvoorbeeld juist met de Nieuwe en/of Volle Maan extra gevoelig bent dat juist in de volle en nieuwe maanfases je emoties en angsten het meest omhoog komen… Soms kan dat zo heftig zijn dat je je focus kwijt bent en alleen daar nog mee bezig… Een Soul-reading kan je helpen hier door heen te gaan en verdere stappen naar jouw nieuwe toekomst te zetten…

Bestel dan een ingesproken audio soul reading. Je stuurt in het kort je vraag/vragen mee ( En een duidelijke foto van jezelf, zonder zonnebril. Ik wil je ogen kunnen zien. Het enige dat ik nodig heb is je voornaam, leeftijd en een duidelijke foto van jezelf. geef in het kort aan waar je tegen aan loopt of wat je vragen zijn. Ik wil echt zo min mogelijk informatie, zodat de reading zo clean mogelijk is. Op deze manier krijg je namelijk de zuiverste reading en de informatie die voor jou van belang is naar boven.

De reading kan direct en confronterend zijn, het zal een proces bij je in werking zetten, houdt daar rekening mee.

(*Sommige mensen sturen mij echt 10 foto’s en 3 A4-tjes vol tekst, en dat is ten eerste niet nodig, ten tweede wil ik niet beïnvloed worden met informatie vooraf, is er iets niet helder dan vraag ik het zelf even voor ik jouw reading maak. Ten derde, als je zoveel te schrijven hebt, betekend dat je erg vol zit met jouw vraagstuk en adviseer ik je echt een telefonisch consult of een consult bij mij in de praktijk. Zodat de reading echt 1 op 1 is.

Bestel een persoonlijke Soul-reading:

  • Waarom zet ik niet door?
  • Waar ligt mijn onderliggende angst en hoe overwin ik deze?
  • Hoe kan ik gefocust mijn plan uitvoeren?
  • Welke onbewuste patronen heb ik opgebouwd en hoe kan ik deze doorbreken?
  • Waarom loop ik iedere keer tegen toxic relaties aan, hoe bevrijd ik mijzelf van oude angsten, gewoonten en patronen?

Wat krijg je exact voor reading?

  • Je ontvangt een uitgebreide persoonlijk afgestemde audio reading.
  • Je ontvangt een foto van de kaartlegging die hier bij hoort.
  • Je ontvangt een extra legging met zielskaarten en uitleg ter affirmatie om door te zetten en je te ondersteunen en herinneren aan wie je bent. Plus een extra bijbehorend audio bestand ter ondersteuning van je proces.
Medium Paragnost
Medium Paragnost
Medium Paragnost

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Medium Paragnost

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Bestellen:

Stuur een Whats ap bericht naar: +31 (0)61851 5810
Vermeld:
– Dat het om een maand, kwartaal, halfjaar of  jaar-reading gaat. (en vanaf welke kalendermaand)
– voornaam
– Leeftijd
– Duidelijke foto van jezelf
– Je 3 vragen en/of thema ( bij een maandreading 1 vraag/thema)
(Bij vragen over anderen, graag voornaam leeftijd en duidelijke foto)

Je ontvangt een betaalverzoek zodra de reading voor je gemaakt wordt. Na betaling ontvang je dezelfde dag dus jouw reading.
*Alles wordt na 3 werkdagen na aflevering verwijderd.

Ervaring Medium Helderziende
Medium Ervaring paragnost
Medium ervaring paragnost
Ervaring Reading Medium
ervaring goed medium
ervaring goed medium
ervaring goed medium
ervaring goed medium
ervaring goed medium paragnost

Enkele reacties van anderen die je voorgingen:


Ada: Beste Mireille, nogmaals heel erg dank voor je uitgebreide jaarreading 2017. Ik vond het een prachtig cadeau voor mijzelf en heb dit nog vaak teruggeluisterd. Met heel veel zat je spot on! Ook je waarschuwingen heb ik ter harte genomen en dat was maar goed ook. En mijn relatie? Tja,… Het gaat nu echt heel erg goed. Ik bestel voor 2018 weer een nieuwe jaarreading! Groeten, Ada
*

Marloes: Lieve Mireille, Sjonge jonge. Ik ben perplex. Ik was door een vriendin getipt en heb de stap gezet een jaarreading bij je te bestellen. DANK JE WEL! Ik wist niet goed wat ik er van te voren van moest verwachten, maar dit jaar kun je mij weer op je lijst zetten. in één woord fantastisch!  P.S. Mijn zus zal er ook een gaan bestellen bij je. Liefs, Marloes.
*

Bart: Omdat ik in een enorme chaos was terecht gekomen, heb ik de stap gezet een jaarreading 2018 te bestellen. Wat jij allemaal kan zien is niet normaal. Dit heeft mij veel rust en overzicht gegeven. Ook heeft dit ervoor gezorgd dat ik anders naar zaken ging kijken en dat heeft mij ook zakelijk veel opgeleverd. Het gaat allemaal weer volgens plan gelukkig en we liggen weer op koers.  Ik hou deze traditie erin, Mireille. Geweldig!
Vriendelijke groet, Bart
*

Anoniem: 
Voor het 3e jaar heb ik weer een jaarreading bij je besteld, ik vind het echt helemaal te gek! k luister de kwartalen echt vaak af en ik ben verbaasd hoe dit kan?! Je kunt niet alles perfect hebben, maar wat klopt er iedere keer weer veel zeg, BIZAR! Mijn vrouw is bijna jaloers dat ik zo vaak naar je luister;-) Maar ook zij wil dit jaar weer een reading. Dus, We appen!
*

Manon: Mireille! Ik ben door een vriendin op de mogelijkheid van de ingesproken reading gewezen en heb de stap gezet. Ik heb een jaarreading van november 2018 tot en met november 2019 besteld. En ik kreeg ook nog 13 maanden van jou. Wat heerlijk om naar je te luisteren. Je hebt allereerst een hele prettige stem. Je neemt mij helemaal mee in mijn eigen verhaal. Daarnaast Klopt het ook bijna allemaal. Zo ontzettend bijzonder dit. Ik vind het een geweldig cadeau voor mijzelf en kan het iedereen aanbevelen.

Maand, kwartaal, halfjaar of jaarreading:

Je kunt er ook voor kiezen om een uitgebreide (ingesproken)  jaar-reading te laten doen door Mireille.

Dit gaat van Januari tm/ December of van bijvoorbeeld, Maart tm/ Maart.

Je ontvangt voor komende 12 maanden een uitgebreide reading van maand tot  maand.  Dot wordt per Kwartaal ingesproken. Mireille gebruikt daarvoor kaartleggingen in combinatie met haar heldere ingevingen. Door gebruik te maken van 2 verschillende kaartendecks en haar helderzien, weten, horen is dit een zeer effectieve manier van vooruitkijken. Twee kaartendecks zorgen voor extra bevestigingen van hetgene dat Mireille doorkrijgt en het ene set kaarten bevestigd de andere kaarten en vult ook aan met extra informatie.

Er wordt naar je spirituele ontwikkeling gekeken, plotselinge gebeurtenissen en je krijgt tips en adviezen mee voor deze komende gebeurtenissen. Komt er bijvoorbeeld een nieuwe samenwerking of contract aan, waar mag je etc. aandacht voor hebben, wordt de keuze succesvol? Gaan we verhuizen? Of hoe verloopt mijn relatie?

Uiteindelijk maak jij zelf de beslissingen, toch is dit een prima raadgever naast je eigen intuïtie, zowel zakelijk als prive!

Deze ontvang je per Whatsapp! Mireille spreekt van maand tot maand haar bevindingen in.

De maanden worden per kwartaal gestuurd (via Whats app), zodat jij de opnames gemakkelijk terug kunt beluisteren) Jaarreadingen zijn 12 maanden. Dus bv van mei 2019 tm/ mei 2020.

Hoe bestel ik?

Stuur een Whats appje naar 06- 18 51 5810 of email naar contact@mediummireille.nl!

Geef aan wat je graag je wenst:

– Investering voor deze uitgebreide legging en ingesproken  jaarreading: 139,- (incl. 3 vragen)

– Investering voor deze uitgebreide legging en ingesproken  half- jaarreading: 79,- (incl. 3 vragen)

– Investering voor deze uitgebreide legging en ingesproken  Kwartaal- reading:  59,- (incl. 3 vragen)

*NIEUW! 1 losse kalendermaand om te proberen kost 35,- (dan kun je 1 thema of vraag doorgeven)

Vermeld in je bericht:

– Je voornaam

– Leeftijd

– Je 3 vragen

Stuur een duidelijke foto mee.

* geef  je voorkeur aan of je van jan 2020 tm/jan 2021 wilt of van nov 2019 tm/ nov 2020

Betalen kan:

– Via Whats app krijg je een betaalverzoekje voor een snelle verwerking.

– Of indien je anders wenst maak je het bijbehorende bedrag over naar:

(Rabobank Pijnacker) Rek.nr. IBAN : NL53 RABO 0148 5228 82  t.n.v. Mireille Online

*vermeld duidelijk om wat voor consult dit gaat!

Alle ingesproken consulten dienen vooraf te worden betaald.

* Ingesproken readingen per of (eigen) geluid/band-opnames in de praktijk zijn alleen voor  uw eigen privé gebruik en mag nimmer in openbaar worden gemaakt/gebruikt tenzij hier schriftelijk overeen is gekomen met Mireille van Rijn. Mireille verwijderd na 3 werkdagen alle informatie en de reading. Je hebt na afleveren van de reading dus nog 3 dagen om zelf alles zorgvuldig op te slaan voor alles definitief verwijderd wordt bij Mireille om jouw privecy te waarborgen.

voorspelling - jaarreading