Innerlijk kind en Healing Soul Painting!

Het innerlijk kind Je innerlijke kind helen, hoe doe je dat? Wat is een innerlijk kind?

Innerlijk kind en Healing Soul Painting: Als ondersteuning kun je een Healing Soul Painting bestellen bij Mireille via E-mail. If je kiest er een uit in de bestaande schilderijen die je vanuit je ziel al herkent. Deze is dan namelijk al voor jou bestemd.. 🙂
Hieronder vind je uitleg over het innerlijk kind.
Omdat het innerlijk kind naast onze speelsheid ,ook onze creativiteit en daarmee onze scheppingslracht naar buiten brengt, kan het iemand enorm in de weg zitten. Soms al jaren zijn mensenzoekend en weten niet hoe ze de verbinding moeten of kunnen herstellen. Veiligheid is de sleutel. Die vind je niet in een ander, maar het begint in jezelf.
Als je je innerlijk kind heelt, ben je emotioneel niet meer afhankelijk van de of het ander.
( Je bent dan emotioneel volwassen!)
Innerlijk kind en Healing Soul Painting.
Het innerlijk kind staat naast ons emotionele volwassen zijn. Als je je innerlijk kind onbewust door welke omstandigheden ook verstopt hebt, kun je er vaak niet meer goed bij. Je kunt zelf innerlijk kind werk doen, door bewust creatief aan de slag te gaan  naar een innerlijk kind therapeut gaan.

Soms past beide niet bij je of heb j eeen duw in de rug nodig. Je kunt ook jouw ziel en innerlijkkind laten vertalen op een doek door Mireille. ZIj stemt zich op jouw energie en ziel af en gaat daarmee aan de slag. Je kunt er indien je dat wenst ook een zielenschrift bij bestellen of een persoonlijk begeleidend consult ( je kunt zelf kiezen waar je voorkeur naar uit gaat) met inzicht in jezelf en tools hoe je dit aan kunt gaan. Het schilderij is daarmee een belofte aan jezelf. Maar ook een pracjtig cadeau.

Innerlijk kind en Healing Soul Painting

‘De Belofte’
©Healing Soul  Painting Collection

Na voltooing van een persoonlijk spiritueel proces kreeg Mireille deze naam door na het maken van deze creatie. En werd ©Healing Soul  Painting Collection geboren.

Innerlijk kind en Healing Soul Painting

Uit de serie ‘De Belofte’ – : ‘Vleugels’
©Healing Soul  Painting Collection

Innerlijk kind en Healing Soul Painting

‘Hereniging’
©Healing Soul  Painting Collection

Innerlijk kind en ©Healing Soul Painting

Het innerlijk kind Je innerlijke kind helen, hoe doe je dat? Wat is een innerlijk kind? Het innerlijke kind helen en de afwijzing van je innerlijke kind onder ogen zien is geen makkelijke klus om jezelf cadeau te geven. Het betekent hard werken, naar jezelf durven kijken, je pijn te durven voelen en onder ogen te komen. Het vraagt moed en vertrouwen in jezelf.  Vanuit de oorsprong zijn wij een volledig en volwaardig mens en wezen, zonder beschadigingen en angsten. DIt kun j eook aangaan met innerlijk kind en Healing Soul Painting>
We zijn in onze opvoeding afhankelijk van onze opvoeders geweest en vertrouwden hier volledig op. We hadden ook geen keuze, we waren immers afhankelijk van hen waarbij wij ons volledig veilig moesten voelen.

Vanuit de schepping en bezieling als mens voelen en ervaren wij onze emoties. Bijvoorbeeld: vreugde, liefde, boosheid, blijheid, angsten, verdriet en noem maar op. Als deze emoties naar boven komen in ons gevoel is het van oorsprong of nature zo dat wij deze willen uiten, om in balans te komen en onze veiligheid te ervaren. Als je deze wilt uiten en het wordt de kop ingedrukt met een beschuldigende vinger of bijvoorbeeld de opmerking ‘stel je niet aan, wat een onzin’, dan voel je je als kind niet serieus genomen, afgewezen en begrepen. Je snapt er niets meer van, want je handelt naar je voelen. Je voelen is van nature aanwezig en het vertrouwen in de veiligheid van je opvoeders ook.

Als kind ben je zo kwetsbaar en afhankelijk van je omgeving, van de mensen die je grootbrengen, van hun emoties, handelen, inzichten en eigen denkwijze, dat je gemakkelijk bedenkt dat jij de schuld bent van alle problemen in je omgeving. Je raakt van slag door de stemmingen om je heen. De afwijzingen die je krijgt als jij je emoties wilt uiten of de aandacht die er niet voor jou persoonlijk op dat moment is.

Door bovenstaande ben jij gaan denken dat jij er niet mag zijn, dat je er niet toe doet. Je bent gaan denken dat je de moeite niet waard bent en er voor jouw geen liefde is en ruimte voor liefde. Die liefde die je juist als kind zo hard nodig hebt om je veilig genoeg te kunnen voelen. Om je gekoesterd te voelen. Met innerlijk kind en Healing Soul Painting kun je al grote stappen maken, of juist net dat laatste stuk ondersteund afronden.

‘Ik zal wel niet lief geweest zijn’ of ik doe het altijd fout en verkeerd. (verwachtingen). De pijn van het gevoel van afwijzing en niet te voldoen aan het beeld dat je denkt dat je moet zijn is dan is zo groot, dat het innerlijke kind geen contact meer wil maken. Het innerlijke kind sluit zich af en voelt zich in de steek gelaten. Het innerlijke kind weet zich geen raad met deze gevoelens, het gevoel niet goed genoeg te zijn, en sluit en schermt zich volledig af. Niet wetend dat het contact met het innerlijke gevoel, het innerlijke pure kind hierdoor in een soort isolement raakt, waar later patronen door ontstaan. Het kind neemt zich op het moment van afsluiten voor, later als ik groot ben, dan… Alleen onderweg naar het groter worden, weet je niet meer hoe je het contact moet maken, laat staan moet en kunt herstellen.

Het innerlijke kind ontwikkelde verschillende overlevingsstrategieën, die toen “nodig” leken om onszelf te beschermen tegen te pijnlijke situaties. Want die pijn en het gevoel van niet veilig zijn, is een enorme grote pijnlijke angst en ervaring.

De onverwerkte emoties uit onze kindertijd beïnvloeden ons vaak nog steeds in het heden en beïnvloeden onze patronen, angsten en daarmee ons handelen.

In de aantrekking en afstoten, de bindingsangst en de verlatingsangst, zijn dit de aspecten die een grote rol spelen om wel of geen relatie aan te gaan en ons over te durven geven, uit onbewuste angst voor die pijn. De angst en pijn verlaten te worden, de angst en pijn, gebonden te worden en op onze kop te krijgen om afgewezen te worden.

Bindingsangst is bang voor de verwachting waar hij of zij niet aan denkt te kunnen voldoen, en afgewezen te worden. Verlatingsangst is bang om in de steek gelaten te worden en heeft de neiging zich volledig aan te passen,  de ander te pleasen en over zijn of haar eigen grenzen te gaan, om niet in de steek gelaten te worden. Eigenwaarde, zelfrespect, zelfinzicht en eigenliefde zijn de sleutelwoorden. Zolang je dit niet repareert, zul je blijven zoeken naar de perfecte partner. Iedere partner zal iets mankeren. Ben jij bereid een relatie aan te gaan, durf jij het echt aan? Ben je bereid je angst om pijn gedaan te worden te overwinnen, durf jij het aan je angst om verlaten te worden te overwinnen? En durf jij het aan de angst om afgewezen te worden door iets niet goed te doen en om niet aan alle verwachtingen te voldoen, te overwinnen.

Je zult blijven zoeken naar je andere helft, die je niet zult vinden zolang jij jezelf niet repareert. Die andere helft is je innerlijke kind, waarmee je jouw relatie mag herstellen. We verwarren vaak de andere helft door een ontmoeting met een soulmate, tweelingziel, omdat dit karmische verbindingen zijn. Deze karmische relaties en karmische soul – connecties ontmoet je om aangeraakt te worden, als spiegel. Zij spiegelen jouw en jij spiegelt hen. Zodat je zodanig geopend wordt, en met je zelf aan de slag kunt. Helen!

Bindingsangst en verlatingsangst zijn broer en zus en trekken elkaar als tegenpolen aan. Zolang je dit niet ziet en doorhebt blijf je dergelijke dingen aantrekken. Verlatingsangst blijft pleasen en bindingsangst gaat vaak andere seksuele contacten aan om niet emotioneel te hoeven binden.

Mocht je dit bij jezelf herkennen en kunnen erkennen en wil je hier vanaf? Dan zit er maar een ding op… Aan de slag!

Dit kun je zelf oppakken of samen met een vertrouwenspersoon die ervaringsdeskundige is en deskundige met het innerlijke kind werk. (verschillende consulenten van Puur Medium waaronder ook Mireille zijn hier deskundige in en kunnen jou bijstaan, op weg helpen en de juiste tools meegeven om het aan te gaan. Ook kun je een korte periode een stukje begeleiding krijgen als je daar zelf voor kiest) Mireille kun je bereiken via Email voor het maken van een Belafspraak, of een consult in haar praktijk. Meld wel erbij als het gaat om een Innerlijk kind en Healing Soul Painting.

Je kunt er via Mireille voor kiezen in consult te gaan, maar ook voor een Healing Soul Painting kiezen eventueel in combinatie met een zielenschrift en een daaraan gekoppeld consult. Je kunt alles los bestellen omdat Mireille je niks wil verplichten en je vrij bent in jouw keuzes.  Maar het kan ook zijn, dat je kiest voor een combinatie om het nog completer te maken als grote steun in de rug.