Mireille in de LIVE uitzending bij Carlo en Irene Life4you zondag 30 september 17.25

 

Mireille in de LIVE uitzending bij Carlo en Irene Life4you zondag 30 september 17.25

 

Een paar weken geleden is Mireille benaderd of zij mee wil werken als medium en wil laten zien hoe pendelen werkt in het programma Life4you bij Carlo en Irene.

Afgelopen zondag was Mireille  te zien in aflevering 5 van het live Programma en zal komende zondag  30 september 2012  aflevering 6 wederom te zien zijn.

www.life4you.nl

Life4you begint om 17.25
Carlo en Irene presenteren het programma Life4u op zondag bij RTL 4.  Deze show bevat leuke actuele onderwerpen op een gezellige, ongedwongen en hilarische manier. Iedere week is er ook een medium te gast in de studio, die zijn of haar licht laat schijnen over de gasten die aanwezig zijn.

 

 

 

Medium Mireille

Medium Mireille

 

 

In deze uitzending roepen Carlo en Irene niet de hulp in van Medium Anita met haar glazen bol, maar komt Medium Mireille langs met haar pendels.

Mireille is een medium en paragnost. Ze is helderziend, -voelend, -wetend, -horend, en –ruikend. Ook maakt ze gebruik van deze gereedschappen in combinatie met haar automatisch schrift. Mireille gaat met behulp van pendelen de vragen van de gasten beantwoorden. Met pendelen wordt bedoeld het beantwoorden van (levens)vragen met behulp van een pendel, een vaak druppelvormig metalen, glazen of houten voorwerp aan een draad of kettinkje.

Voor meer informatie over medium Mireille kun je gaan naar: www.mediummireille.nl of www.mireilleweetmeer.nl

 

www.life4you.nl

Aflevering 6

Trijntje Oosterhuis komt met haar nieuwe single ‘Knocked Out’ bewijzen dat het terecht is dat iedereen haar als coach wil bij de The Voice Of Holland.

Ali B. gaat op jacht naar de Gouden Televizier-Ring 2012 en dat doet hij met de hulp van Ronnie Tober!

kleding Mireille: www.steps.nl

 

 

 

Frans Duijts en Django Wagner brengen hun duet ten gehore en de 70-jarige tweeling Fokkens, beter bekend als de ouwehoeren, schuift aan! Ze klappen met hun nieuwe boek ‘Ouwehoeren op reis’ uit de school over alle avonturen die ze beleefden.

Dit en nog veel meer!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.