Lenormandkaarten leren leggen Medium kaartlegger

Online Class Lenormandkaarten Level 1 en 2

 

Volgende data/groep:


♥’Groep (basis) 1.4′ Start op maandag 23 Maart 2021
♥’Groep (basis) 1.5′ Start op 26 april 2021

Online Class

Altijd al willen leren hoe je de Madame Lenormandkaarten kunt leggen en wat dat nu allemaal betekend?
Wellicht heb je mij al vaker op bijvoorbeeld You tube bezig gezien, wel eens een consult van mij gehad of wat dan ook en wil jij dat ook kunnen?

Ik leer In deze Online Class in een veilige besloten (facebook)groep (Je hebt dus wel een facebook-account nodig) leer ik je alle basis van het lenormandkaartendek en geef ik uitleg over verschillende legmethodes. Jij kunt dus einde van deze Online Class een echte kaartlegging doen voor vrienden en familie! En wie weet schuilt er wel een echte Madame Lenormand in jou! Daag jezelf uit en verras jezelf met deze Online Class!

Je hoeft geen ervaring te hebben met spiritualiteit. Wel is affiniteit met het spirituele en paranormale belangrijk. Je zult daarnaast merken dat je eigen helderwaarnemen ook steeds sterker zal gaan ontwikkelen door met de kaarten aan de slag te gaan. Ik leer je afstemmen op de energie, ik leer je eigen worden met de kaarten en dan gaan we aan de slag!
Deze workshop is om een eerste stap te zetten mocht je nog geen ervaring hebben, en heb je wel al ervaring, is dit een prachtige leuke aanvulling op je ontwikkeling.

Heb je einde van deze Class Level 1 de smaak te pakken kun je doorstromen naar Level 2 en je verder door ontwikkelen mocht je dat wensen. Uiteraard krijg je van mij na afloop een certificaat van deelname.

Vrije Extra opties:

  • Je kunt gebruik maken van een extra 1 op 1 sessie (optioneel) om persoonlijk eventueel een extra les te nemen. (tarieven staan in de groep)
  • Wil je graag echt een examen afleggen kun je dat extra bijboeken voor de prijs van 95,-. Dit examen wordt persoonlijk één op één door mij afgelegd d.m.v. videobellen. Je krijgt dan ook een scorelijst en feedback wat je goed deed en waar je nog aan mag werken. Je ontvangt dan na het slagen van je persoonlijke test ook een echt diploma van mij.

Je ontvangt tijdens de training stap voor stap de informatie die je nodig hebt en de daarbij behorende uitleg. Ook komen er regelmatig uitleg video’s voorbij waarin ik dingen zal uitleggen. In de besloten groep kunnen jullie ook met elkaar oefenen. En ik zal een aantal keer vooraf aangekondigd live op video komen om zaken te bespreken, antwoord te geven op vragen etc.

Inschrijven/opgeven voor deze workshop via whats app♥: +31 0()6-1851 5810
vermeld erbij: – inschrijven Online Class! vermeld er ook bij of je beginner bent en in Level 1 wilt stappen of dat je wel al kunt leggen en duiden en direct in level 2 wilt instappen om je verder te kunnen ontwikkelen.

Online Class Lenormandkaarten

                                                                                       

♥’Groep (basis) 1.4′ Start op maandag 23 Maart 2021
♥’Groep (basis) 1.5′ Start op 26 april 2021


Investering 199,-
(mag 3 x 70,-) in 1 keer is het 199,- dan betaal je 1 x p. maand voor de maand start 70,-

Duur: 10 weken (eigen tijd)

Inclusief een setje Lenormandkaarten deze stuur ik je op via de post!

Speciale actie! Bij aankoop van bovenstaand Lenormand-leerset ( Maak een foto van je aankoop bewijs (bij www.tarot.nl) en stuur dit mee bij je inschrijving.
(Je kaartensetje komt dan te vervallen, want deze heb je dan al)

Aan het einde van de workshop ontvang je een certificaat van deelname!

Klik hier voor Level 2

Inschrijven/opgeven voor deze Online Class via +31 (0)6-1851 5810
vermeld bij onderwerp: – inschrijven Online Class level 2
Opties:

♥’Groep (basis) 1.4′ Start op maandag 15 Maart 2021
♥’Groep (basis) 1.5′ Start op 26 april 2021

♥Level 2.1 (gevorderden) groep start op: dinsdag 7 april 2021

Voorwaarden: Zodra jij je hebt aangemeld om deel te nemen en je bent na je 1e of volledige betaling in de Online Class toegevoegd ben je ervan bewust dat je ook een verplichting aan gaat en er geen geld geretourneerd wordt en je de volledige Online Class zal betalen. Mocht je naderhand toch niet verder willen is dat jouw keuze maar ontzegt je dat niet van je betaalverplichting. Je bent op dat moment in het geval van in delen betalen het restant bedrag verschuldigd.

Lenormand kaarten en kaartleggingen

Lenormand kaarten en kaartleggingen:De Franse Marie Anne Adelaïde Lenormand ( 1772- 1843) beter bekend als Mlle Lenormand, begint na het overlijden van haar vader een carriere als kaartlegster volgens een oude Franse traditie. MlleLenormand had veel succes bij de adel en zelfs Napoleon kwam in haar “salon” voor een legging met de Lenormandkaarten. Omdat Mlle Lenormand een helderziende was, kon zij zich het kaartleggen erg snel eigen maken. Uiteindelijk begon men met in 1850 met het “maken” van de kaarten die tegenwoordig nog verkocht worden onder de noemer Mlle Lenormandkaarten.