Online Class Lenormand Medium

Online Class Lenormandkaarten Level 2

♥’Groep (basis) 1.4′ Start op maandag 15 Maart 2021
♥’Groep (basis) 1.5′ Start op 26 april 2021

♥Level 2.1 (gevorderden) groep start op: dinsdag 7 april 2021

 

Online Class level 2

Ben je al bekend met de Madame Lenormankaarten maar zou jij je graag echt willen doorontwikkelen? Vind je het fijn om dat met een groep gelijkgestemde in een een veilige besloten groep te leren?

Ik leer In deze Online Class in een veilige besloten (facebook)groep (Je hebt dus wel een facebook-account nodig) leer ik je stap voor stap verbanden leggen, combinatie gebruiken, stapjes naar de Astrologische connectie maken en ik leer je de proef op de som te nemen en bewijzen vinden voor het gene dat je ziet liggen, doorkrijgt zodat je met nog meer zelfvertrouwen kaarten kunt duiden.  We gaan dieper in op verschillende legmethodes. Jij kunt dus einde van deze Online Class een echte professionele kaartlegging doen voor vrienden en familie maar ook een echte legging voor je klantenkring! Wie weet schuilt er wel een echte Madame Lenormand in jou! Daag jezelf uit en verras en vooral ontwikkel je verder jezelf met deze Online Class!

Voor Level 2 heb je wel al kennis nodig van de lenormandkaarten en moet je ook wel al kaartleggingen kunnen maken.  Deze Online Class is om een verdere stap te zetten in jou ontwikkeling in het duiden van kaarten, leren vertrouwen op je ingevingen die je krijgt bij het leggen van kaarten. Ik leer je bewijzen zoeken ter bevestiging.

Heb je einde van deze Class Level 2 de smaak te pakken kun je zelfs doorstromen als belconsulente  bij www.puurmedium.nl en ben je betreft het kaartleggen als jij je daarvoor echt  inzet ook praktijkwaardig kaartlegger. Jij moet het uiteraard zelf doen en leren.

Deze Online Class is ook een geweldige aanvulling mocht jij al een praktijk hebben, en ook naast het mediumschap of je helderziende gaves je verder willen ontwikkelen en meer wilt bieden voor je eigen clientenkring. Uiteraard krijg je van mij na afloop een certificaat van deelname.

Vrije Extra opties:

  • Je kunt gebruik maken van een extra 1 op 1 sessie (optioneel) om persoonlijk eventueel een extra les te nemen. ( tarieven staan in de groep)
  • Wil je graag echt een examen afleggen kun je dat extra bijboeken voor de prijs van 95,-. Dit examen wordt persoonlijk één op één door mij afgelegd d.m.v. videobellen. Je krijgt dan ook een scorelijst en feedback wat je goed deed en waar je nog aan mag werken. Je ontvangt dan na het slagen van je persoonlijke test ook een echt diploma van mij.

Je ontvangt tijdens de training stap voor stap de informatie die je nodig hebt en de daarbij behorende uitleg. Ook komen er regelmatig uitleg video’s voorbij waarin ik dingen zal uitleggen. In de besloten groep kunnen jullie ook met elkaar oefenen. En ik zal een aantal keer vooraf aangekondigd live op video komen om zaken te bespreken, antwoord te geven op vragen etc.

Inschrijven/opgeven voor deze workshop via whats app♥: +31 (0)6-1851 5810
Vermeld erbij: – inschrijven Online Class! vermeld er ook bij of je beginner bent en in Level 2 wilt stappen of dat je wel al kunt leggen en duiden en direct in level 2 wilt instappen om je verder te kunnen ontwikkelen.

Online Class Lenormandkaarten

Level 2
Investering 295,-
in 1 keer is het 295,- (20,- korting)
mag 3 x 105,- dan betaal je 1 x p. maand voor de maand start 105,-

Duur: 10 weken (eigen tijd)

Inclusief een setje Lenormandkaarten deze stuur ik je op via de post!

Aan het einde van de workshop ontvang je een certificaat van deelname!

Inschrijven/opgeven voor deze Online Class via +31 (0)6-1851 5810
vermeld bij onderwerp: – inschrijven Online Class level 2 &
START 14 november 2020 

Voorwaarden: Zodra jij je hebt aangemeld om deel te nemen en je bent na je 1e of volledige betaling in de Online Class toegevoegd ben je ervan bewust dat je ook een verplichting aan gaat en er geen geld geretourneerd wordt en je de volledige Online Class zal betalen. Mocht je naderhand toch niet verder willen is dat jouw keuze maar ontzegt je dat niet van je betaalverplichting. Je bent op dat moment in het geval van in delen betalen het restant bedrag verschuldigd.

Lenormand kaarten en kaartleggingen

Lenormand kaarten en kaartleggingen:De Franse Marie Anne Adelaïde Lenormand ( 1772- 1843) beter bekend als Mlle Lenormand, begint na het overlijden van haar vader een carriere als kaartlegster volgens een oude Franse traditie. MlleLenormand had veel succes bij de adel en zelfs Napoleon kwam in haar “salon” voor een legging met de Lenormandkaarten. Omdat Mlle Lenormand een helderziende was, kon zij zich het kaartleggen erg snel eigen maken. Uiteindelijk begon men met in 1850 met het “maken” van de kaarten die tegenwoordig nog verkocht worden onder de noemer Mlle Lenormandkaarten.