Meer over Mireille

Meer over Mireille:

Mireille draagt de betekenis verwonderlijk en inmiddels heb ik in mijn leven voor vele wonderen mogen staan.

Ik ben Medium, Paragnost, Healer, Magnetiseur,Helderziend, Voelend, Wetend, Horend, en Ruikend, ook gebruik ik in combinatie van deze gereedschappen mijn automatisch schrift.
U kunt bij mij terecht voor een persoonlijk consult in de praktijk, een direct telefonisch consult, workshops, lezingen en cursussen.  Telefonische consulten kunnen uiteraard ook op afspraak!
Mensen uit heel Nederland, België en buitenland waaronder  het bedrijfsleven, particulieren, ouders,collega’s   benaderen mij voor een persoonlijk (bij mij in de praktijk) of telefonisch consult over allerhande zaken.

U kunt daarbij denken aan, Spirituele coaching, screenen van sollicitanten, hulp bij opstarten klein-bedrijf, problemen(ook in bedrijfsleven) worden in korte tijd herkend, gezien en benoemd zodat men niet in de bekende spiraal blijft dwalen, maar directe handreikingen aangeboden krijgt,, hulp bij hooggevoeligheid, begeleiding nieuwe tijdskinderen, nieuwetijdsmensen, uw eigen spirituele ontwikkeling, power-reading, ontdek je eigen kracht en talent! Contact met overledenen, toekomst indicatie, let op ik heb geen glazen bol, ik lees energie in een proces waardoor ik vooruit kan kijken.

Ik maak gebruik van al mijn talenten met op voorhand respect voor mijn cliënten zonder veroordeling.

Tijdens een consult check ik eerst uw energiebalans, voor ik aan de slag ga met uw vragen. *Dit mede om mij te verwittigen dat ik niet uw wensgedachte oppik en uitspreek!

Ook zullen er regelmatig columns e.d. geplaatst worden om een kijkje in mijn keuken te krijgen, of in mijn dagelijks bestaan als Mireille.

Op de pagina Media kunt u over mijn werk van alles terugvinden.
Kijk voor alle mogelijkheden en tarieven op de pagina consult en contact.
Ook is er aan een pagina met referenties gedacht. Als u een referentie stuurt, wordt dat zeer op prijs gesteld.

Veel plezier op de site Medium Mireille!

handtekening-mireille


Interview met Mireille

Toverpilletje

‘Ik heb door mijn eigen weg geleerd dat als we dát niet doen we ons verdere leven bezig zijn met in al onze relaties alsnog de erkenning en bevestiging te krijgen die we als kind van onze ouders niet kregen. Als we niet oppassen vechten we onze verdere leven gevechten op de verkeerde plek zonder dat we dat beseffen. Maar als je het beetje bij beetje lukt om meer begrip te krijgen voor jezelf met héél je hebben en houden, je niets meer in jezelf ontkend of afwijst, en je echt zelfcompassie kunt hebben, dan heb je een enorme sterke basis. Kijk, eigenwaarde is geen toverpilletje en zorgt er ook niet voor dat je nooit meer struikelt. Maar het zorgt wél voor veerkracht en vertrouwen, en voor de moed om altijd weer op te staan als je weer eens even tegen de grond gaat’.

Mireille-moeder

Geen superwoman

‘Ik ben een medium maar geen superwoman’ zegt ze met veel nadruk en met een grote lach. ‘Ik ben een ondernemer, voel de enorme verantwoordelijkheid en de taak om iets met mijn helderweten en helderzien te doen, en ben ook nog eens een alleenstaande moeder.

Dat zorgt in mijn leven ook af en toe voor de nodige stress, frustratie en (zelf)twijfelmomenten. Dan denk ik: doe ik het wel goed? Ben ik niet teveel op mijn werk gericht, komt mijn zoon niet tekort? En ook mijn lijf schreeuwt af en toe: help, ik wil tijd en rust en even geen afhaalchinees maar gezond voedsel en áándacht! De kunst is denk ik – en dat hou ook ík mijzelf dan weer voor- om juist op die momenten die gevoelens niet te willen bestrijden maar er gewoon te laten zijn.

Alleen jij kunt het doen

Een uurtje met Mireille van Rijn praten is eigenlijk te kort. Maar als ik kort zou moeten zeggen wat haar missie is, dan zou mijn antwoord zijn: haar missie is mensen wijzen op hun zelfverantwoordelijkheid. En ze te laten zien dat ze tot veel meer in staat zijn dan ze voor mogelijk houden en veel meer schepper zijn van hun eigen lot dan ze zelf beseffen. En dat eigenwaarde en zelfacceptatie daarin een alles bepalende factor zijn. ‘Ja, dat zeg je mooi’, antwoord Mireille tot slot. ‘Ik kan veel zien, ook in de toekomst kijken. Maar ik zeg altijd tegen cliënten: alleen jíj kunt het doen’.

 

The guru in you

‘Je werkelijke scheppingskracht vrijmaken vraagt van je dat je contact maakt met de negatieve, destructieve, zelfsaboterende kant in je’, gaat Mireille verder. ‘Bevecht hem niet maar laat hem begripvol toe. Kijk er eerlijk en zonder oordeel naar. Je namelijk zo vaak naar De Spirituele Poort bellen als je wilt en net zo lang door mij of andere consulenten van ons gecoacht worden als je wilt, maar kunt je vermogen tot verandering echt alleen maar in gang zetten als je ontdekt op welke manier jij zélf ‘nee’ zegt tegen dat wat je ten diepste verlangt. Je kunt dus echt niet om zelfonderzoek heen. Uiteindelijk schuilt de enige echte goeroe in jezelf’.

 

Mireille weet meer …

Ben je geïnteresseerd geraakt in  medium Mireille en haar werk? Wil je Mireille of een van de andere spirituele consulenten van De Spirituele Poort ook eens bellen voor antwoorden, inzichten en spirituele coaching, neem dan eens een kijkje op  www.mireilleweetmeer.nl of www.despirituelepoort.nl en www.puurmedium.nl