Let op! Binnenkort ook verschillende cursussen:

  • Intuitie (online/schriftelijk met begeleiding per email en 1 begeleidend/afsluitend telefoongesprek)
  • Ontwikkel je spirituele/paranormale vermogens (online/schriftelijk/en 1 begeleidend/afsluitend telefoongesprek)
  • Automatisch schrift (workshop)
  • Cursus pendelen! (workshop)
  •  Help ik ben een nieuwetijdsmens en HSP (Hoog Sensitief Persoon) (workshop)
  •  Nieuwetijdskinderen (workshop)

 

Schrijf je direct in voor de Gratis nieuwsbrief!

Pendelen

 

Pendelen:
Pendelen is een eeuwenoude techniek, om een reactie te verkrijgen op je vraag. De pendel reageert op de uitzendingen vanuit je levensboek. Alles en iedereen wordt omgeven door energie, dus jij ook. De gene die pendelt werkt met deze energieën. Met daarin jouw levensboek, jouw eigen draaiboek waarin je levenslessen zijn opgesloten.(gecodeerd)
Pendelen

Waar kun je een pendel voor gebruiken? Hoe werkt de pendel?

Een pendel werkt doordat ons lichaam over hoogst gevoelige zintuigen beschikt. Onbewust geven zij informatie door die via onze spieren als trillingen van de pendel weer naar ons bewustzijn wordt doorgegeven. Iemand die de pendel hanteert wordt ook wel een pendelaar genoemd.

De slingerende, rechtlijnige of cirkelende bewegingen die een pendel boven een object, b.v. een foto, portefeuille of (liefdes) brief ,pendelkaart etc. maakt, ontstaan door onbewuste spierreacties die naar de hand worden geleid. Door aan deze bewegingen vaste betekenissen te hechten, krijgt je als pendelaar antwoorden op de vragen die je over het uit te pendelen voorwerp of individu stelt. Het feit dat je heel bewust hand en vingers stilhoudt, terwijl de pendel toch beweegt, is natuurlijk fascinerend. Bewust wel, anders heeft het pendelen helemaal geen zin. Het principe van het pendelen is dat alles onbewust gebeurt.

Hoe moet ik de pendel vasthouden?
Neem het koord tussen duim en wijsvinger en maak de rest van de vingers tot een vuist. Zet je elleboog op tafel om ervoor te zorgen dat je arm volledig stil is. Stem je af op de pendel, en spreek af wat voor jouw JA en wat voor jouw NEE betekend.

Wat voor vragen kan ik aan de pendel stellen?

De juiste vragen stellen is een van de moeilijkste dingen bij het pendelen. Er zijn een aantal stelregels die je in de gaten moet houden.
*Formuleer je vraag zo duidelijk mogelijk zodat er alleen een Ja of Nee antwoord uit kan volgen.
*Stel geen twee vragen in één zin. Bijv. is het morgen zonnig of bewolkt?
*Stel je vraag altijd op een positieven manier. Bijv. is deze keuze goed voor mij i.p.v. is deze keuze slecht voor mij?
*Vraag alleen vanuit interesse en niet uit nieuwsgierigheid.
*Stel tussendoor vragen waarvan je de antwoord al weet ter controle of als overtuiging voor de vraagsteller.
*Vraag niet naar uitslagen van kansspellen of weddenschappen.
*Stel je afstandelijk op tijdens het pendelen en laat je emoties en/of eigen mening niet meespelen.

Adviezen:
-Gebruik van de pendel is persoonlijk, dus leen hem bij voorkeur niet uit.

-Vragen over tijdstip van overlijden zijn (behalve totaal onbetrouwbaar en not done ook in meeste gevallen niet toelaatbaar.

-Let ook op dat je niet de privacy van anderen schend door ongevraagd over hun gaat pendelen. Vraag steeds weer toestemming aan de betrokkene!

Roep geen geesten op met je pendel en gebruik hem ook niet boven een soort ouija bord (glaasje draaien).Glaasje draaien en ouija bord is levensgevaarlijk!!! Dit kan zwaar psychotische klachten veroorzaken omdat een dergelijke (donkere) entiteit jou over kan nemen zonder dat je dit direct in de gaten hebt.! Doe dit gewoon nooit, heb je dit ooit wel gedaan, en merk je dat het je hindert? Neem dan contact op met Mireille. Dan verwijst zij jouw door naar een specialist die je energie volledig reinigt!