Telefonisch consult:

Een telefonisch consult met Mireille vanuit thuis en jouw veilige omgeving. Of Je woont gewoon ver weg van de provincie Zuid Holland, je wilt maar even 10 minuutjes gebruik maken van de diensten van Mireille voor een korte vraag of een half uurtje een consult, wat de reden ook mag zijn, je kunt Mireille ook gewoon telefonisch consulteren. Voor de kwaliteit van het consult hoef je het niet te laten en gemak dient de mens. Mireille is er al jaren op getraind via telefoon en stem-trilling te werken.  Het helderhoren van Mireille is hierdoor ongekend.

Telefonisch consult medium

Uitleg terugbelconsult:

Wil jij gebeld worden op afspraak door Mireille? Stuur hieronder volgens 1 & 2  een Whats app berichtje.
Je kunt dan kiezen voor:

-15 minuten 25,-
-30 minuten 45,-
-45 minuten 70,-
-60 minuten 85,-
-180 minuten 240,- (bij bv coaching en je hebt meer sessies nodig kun je deze vooraf inkopen met korting. )

Na het maken van een belafspraak, ontvang je een betaalverzoek op de dag dat het consult gepland staat. (zelf overmaken kan ook, lees dan betaalgegevens onderaan deze pagina)
Mireille belt je dan op afgesproken tijdstip op het nummer dat jij aangeeft gebeld te willen worden.

Belminuten overblijven na een telefonisch consult, blijven een jaar geldig. Daarvan krijg je een berichtje als bewijsje met openstaand tegoed.
Blijkt tijdens het gesprek dat je langer nodig hebt, krijg je na het consult nog een betaalverzoekje met een restant betaling.

Uitleg bellen via www.PuurMedium.nl:

Wil jij Mireille bellen via de hulp en consult-lijn van www.puurmedium.nl? Note: De Hulp & Consultlijn is opgericht door Mireille. Alle consulenten op dit platform worden daadwerkelijk en zorgvuldig gescreend.

Maak een afspraak via onderstaande stappen: 1 & 2.
Je kunt dan bellen via 0909-9383. Mireille heeft box 01. (0.90 ct. p. minuut) Dit wordt verrekend via je eigen telefoonleverancier op je eindafrekeing.

Of je kunt ervoor kiezen om van te voren credits in te kopen. Met vooraf ingekochte credits bel je naar een 010 nr. Gekochte credits blijven een jaar geldig.
Zo staat er bijvoorbeeld ook geen 0909 nr op je telefoonrekening.

Mireille staat ook regelmatig online op de website van www.puurmedium.nl. Echter i.v.m. een volle agenda en enorme drukte achter de schermen kan dit zeer wisselend zijn. Daarom is het maken van een afspraak een garantie om Mireille te kunnen spreken.

1:

  • Stuur een whats app naar: +31(0)6-18515810 ( sms mag uiteraard ook)
  • Geef aan dat je een belafspraak wenst en welke dagen en tijden jou het beste uitkomen.
  • Geef aan of je een terugbelconsult wilt of Mireille op afgesproken tijdstip wilt bellen op de lijn van www.puurmedium.nl

*Bel je liever even voor het maken van een afspraak? Mireille neemt alleen op als ze op kan nemen op dat moment en belt bij het zien van een gemiste oproep (en het nr) altijd terug.

2:

  • Na bevestiging van de gemaakte afspraak krijg je bij een terugbel consult een betaalverzoekje.
  • Na betaling vind het consult plaats op afgesproken tijdstip.
  • Stuur eventueel alvast je foto(s) door via Whats app als je een foto wilt laten readen. Belangrijk is wel dat de ogen er duidelijk op staan. ( geen zonnebril)

Betaalgegegevens:

Rabobank Pijnacker
Rek.nr. IBAN : NL53 RABO 0148 5228 82
t.n.v. Mireille Online