Voorspelling – Jaarreading:

Was 2019 niet wat je er van verwachte? 2020 kan een heel ander jaar voor jou zijn.

Bestel een persoonlijke jaarreading 2020/2021!

Voorspelling – Jaarreading:
Een blik in komend jaar en wat jou allemaal te gebeuren staat. Waar je op kunt letten, waar je positief rekening mee kunt houden.

– Geluk & Meevallers?
– Komt er een nieuwe liefde op jouw pad?

– Krijg je nieuw werk?
– Financiële meevallers?
– Gezinsuitbreiding?
– Samenwonen?
– Verhuizen?
– Soulmate?

– Zelf nog vragen/thema?

Ingesproken (jaar)reading
Vanaf € 59,-

Uitgebreide voorspelling – jaarreading: Je kunt er ook voor kiezen om een uitgebreide (ingesproken)  jaar-reading te laten doen door Mireille.

Dit gaat van Januari tm/ December of van bijvoorbeeld, Maart tm/ Maart.
Je ontvangt voor komende 12 maanden een uitgebreide reading van maand tot  maand. Mireille gebruikt daarvoor kaartleggingen in combinatie met haar heldere ingevingen.

Er wordt naar je spirituele ontwikkeling gekeken, plotselinge gebeurtenissen en je krijgt tips en adviezen mee voor deze komende gebeurtenissen.
Komt er bijvoorbeeld een nieuwe samenwerking of contract aan, waar mag je etc. aandacht voor hebben, wordt de keuze succesvol? Gaan we verhuizen? Of hoe verloopt mijn relatie?

Uiteindelijk maak jij zelf de beslissingen, toch is dit een prima raadgever naast je eigen intuïtie, zowel zakelijk als prive!

Zo kun jij het hele jaar (half jaar of kwartaal) door terug beluisteren wat jouw te wachten staat!

Bestel een uitgebreide jaarreading inclusief 3 vragen die jou bezighouden voor € 125, –
Deze ontvang je per Whatsapp! Mireille spreekt van maand tot maand haar bevindingen in.
De maanden worden per kwartaal gestuurd (via Whats app), zodat jij de opnames gemakkelijk terug kunt beluisteren) Jaarreadingen zijn 12 maanden. Dus bv van mei 2019 tm/ mei 2020.

Hoe bestel ik?

Stuur een Whats appje naar 06- 18 51 5810 of email naar contact@mediummireille.nl!
Geef aan wat je graag je wenst:

– Investering voor deze uitgebreide legging en ingesproken  jaarreading: 125,- (incl. 3 vragen)
– Investering voor deze uitgebreide legging en ingesproken  half- jaarreading: 69,- (incl. 3 vragen)
– Investering voor deze uitgebreide legging en ingesproken  Kwartaal- reading:  59,- (incl. 3 vragen)
*NIEUW
! 1 losse kalendermaand om te proberen kost 35,-

Vermeld in je bericht:
– Je voornaam
– Leeftijd
– Je 3 vragen
Stuur een duidelijke foto mee.
* geef  je voorkeur aan of je van jan 2020 tm/jan 2021 wilt of van nov 2019 tm/ nov 2020

Betalen kan:
-Via Whats app krijg je een betaalverzoekje voor een snelle verwerking.
– Of indien je anders wenst maak je het bijbehorende bedrag over naar:
(Rabobank Pijnacker) Rek.nr. IBAN : NL53 RABO 0148 5228 82  t.n.v. Mireille Online

*vermeld duidelijk om wat voor consult dit gaat!
Alle ingesproken consulten dienen vooraf te worden betaald.

* Ingesproken readingen per of (eigen) geluid/band-opnames in de praktijk zijn alleen voor  uw eigen privé gebruik en mag nimmer in openbaar worden gemaakt/gebruikt tenzij hier schriftelijk overeen is gekomen met Mireille van Rijn.

Voorbeeld Jaarreadingen en verschillende mogelijkheden! 

Enkele reacties van anderen die je voorgingen:


Ada: Beste Mireille, nogmaals heel erg dank voor je uitgebreide jaarreading 2017. Ik vond het een prachtig cadeau voor mijzelf en heb dit nog vaak teruggeluisterd. Met heel veel zat je spot on! Ook je waarschuwingen heb ik ter harte genomen en dat was maar goed ook. En mijn relatie? Tja,… Het gaat nu echt heel erg goed. Ik bestel voor 2018 weer een nieuwe jaarreading! Groeten, Ada
*

Marloes: Lieve Mireille, Sjonge jonge. Ik ben perplex. Ik was door een vriendin getipt en heb de stap gezet een jaarreading bij je te bestellen. DANK JE WEL! Ik wist niet goed wat ik er van te voren van moest verwachten, maar dit jaar kun je mij weer op je lijst zetten. in één woord fantastisch!  P.S. Mijn zus zal er ook een gaan bestellen bij je. Liefs, Marloes.
*

Bart: Omdat ik in een enorme chaos was terecht gekomen, heb ik de stap gezet een jaarreading 2018 te bestellen. Wat jij allemaal kan zien is niet normaal. Dit heeft mij veel rust en overzicht gegeven. Ook heeft dit ervoor gezorgd dat ik anders naar zaken ging kijken en dat heeft mij ook zakelijk veel opgeleverd. Het gaat allemaal weer volgens plan gelukkig en we liggen weer op koers.  Ik hou deze traditie erin, Mireille. Geweldig!
Vriendelijke groet, Bart
*

Anoniem: 
Voor het 3e jaar heb ik weer een jaarreading bij je besteld, ik vind het echt helemaal te gek! k luister de kwartalen echt vaak af en ik ben verbaasd hoe dit kan?! Je kunt niet alles perfect hebben, maar wat klopt er iedere keer weer veel zeg, BIZAR! Mijn vrouw is bijna jaloers dat ik zo vaak naar je luister;-) Maar ook zij wil dit jaar weer een reading. Dus, We appen!
*

Manon: Mireille! Ik ben door een vriendin op de mogelijkheid van de ingesproken reading gewezen en heb de stap gezet. Ik heb een jaarreading van november 2018 tot en met november 2019 besteld. En ik kreeg ook nog 13 maanden van jou. Wat heerlijk om naar je te luisteren. Je hebt allereerst een hele prettige stem. Je neemt mij helemaal mee in mijn eigen verhaal. Daarnaast Klopt het ook bijna allemaal. Zo ontzettend bijzonder dit. Ik vind het een geweldig cadeau voor mijzelf en kan het iedereen aanbevelen.

voorspelling - jaarreading