Voorspelling – Jaarreading: Kwartaal en halfjaarreading beschikbaar

Was 2020 niet wat je er van verwachte? 2021 kan een heel ander jaar voor jou zijn.

Bestel een persoonlijke jaarreading 2020/2021!

Let op! I.v.m. grote drukte kan ik op dit moment alleen kwartaal en halfjaarreadingen maken. De wachtlijst is anders niet meer weg te werken. Zodra dit bericht is verdwenen is de jaareading weer beschikbaar en lig ik op schema. Excuses voor het ongemak. 


(je mag zelf bepalen of je bv van jan 2021 tm 2022 wenst, of van november 2020 tm november 2021)

Voorspelling – Jaarreading:
Een blik in komend jaar en wat jou allemaal te gebeuren staat. Waar je op kunt letten, waar je positief rekening mee kunt houden.

– Geluk & Meevallers?
– Komt er een nieuwe liefde op jouw pad?

– Krijg je nieuw werk?
– Financiële meevallers?
– Gezinsuitbreiding?
– Samenwonen?
– Verhuizen?
– Soulmate?

– Zelf nog vragen/thema?

Medium Paragnost

Ter kennismaking maandreading
Liever een video opname? +10,- toeslag per video 

(*gemiddelde opname 10 minuten per reading! Alleen Lenormandkaartlegging.
**De werktijd ligt natuurlijk anders, voorbereiden, invoelen, kaarten uitleggen, etc etc. Het is dus niet maar 10 minuten werk!De tijd die het kost wordt gerekend.)

Medium Paragnost

Deze reading is met Lenormandkaarten PLUS Tarotkaarten

Jouw voordeel: 3 x een maandreading 35,- = 105,- (maand-reading is zonder tarot)
Een kwartaalreading 59- = 46,- voordeel! 

Liever een video opname? +10,- toeslag per video (1x)

(*gemiddelde opname 15-20 minuten per reading! **De werktijd ligt natuurlijk anders, voorbereiden, invoelen, kaarten uitleggen, etc etc. Het is dus niet maar 15-20 minuten werk. De tijd die het kost wordt niet eens volledig gerekend.) 
half jaar consult medium helderziende

Jouw voordeel: 2 x een kwartaalreading 59,- = 118,-
Een halfjaarreading 99,- = 19,- voordeel! 

Liever een video opname? +10,- toeslag per video (2x)

(*gemiddelde opname 15-20 minuten per reading!**De werktijd ligt natuurlijk anders, voorbereiden, invoelen, kaarten uitleggen, etc etc. Het is dus niet maar 15-20 minuten werk! De tijd die het kost wordt niet eens volledig gerekend)
Jaarreading Medium Helderziende

i.v.m. drukte. is de jaarreading tijdelijk niet beschikbaar! Excuses voor het ongemak, echter is er zo’n grote wachtlijst ontstaan, er een tijdelijke hold is ingezet op jaarreadingen. Zodra dit bericht is verdwenen, kan ik weer jaarreadingen aanbieden. 
Jouw voordeel
:
4 x een kwartaalreading 59,- = 236,-
2 x een halfjaarreading 99,- = 198,-
Jaarreading 165,- = 71,- totaal voordeel! 

Liever een video opname? +10,- toeslag per video (4x)

(*gemiddelde opname 15-20 minuten per reading!**De werktijd ligt natuurlijk anders, voorbereiden, invoelen, kaarten uitleggen, etc etc. Het is dus niet maar 15-20 minuten werk! De tijd die het kost wordt niet eens volledig gerekend)
medium paragnost

Bestellen:

Stuur een Whats ap bericht naar: +31 (0)61851 5810
Vermeld:
– Dat het om een maand, kwartaal, halfjaar of  jaar-reading gaat. (en vanaf welke kalendermaand)
– voornaam
– Leeftijd
– Duidelijke foto van jezelf
– Je 3 vragen en/of thema ( bij een maandreading 1 vraag/thema)
(Bij vragen over anderen, graag voornaam leeftijd en duidelijke foto)

Je ontvangt een betaalverzoek zodra de reading voor je gemaakt wordt. Na betaling ontvang je dezelfde dag dus jouw reading.
*Alles wordt na 3 werkdagen na aflevering verwijderd.


VIDEO-READING

Wil je liever een video opname? Dat kan! Geef dat dan duidelijk aan. Voor een video-opname wordt er 10,- extra bewerkings-toeslag per video berekend.
(dus bij 1 video 10,- 2 video’s 20,- etc. De reden hiervoor is dat video’s nooit korter dan 15 minuten zijn en dit via een omweg ingeladen moet worden op de video ruimte)

Voordeel audio: Je focus ligt vooral op luisteren, informatie komt daardoor anders binnen. Een audiobestand is altijd makkelijk te beluisteren.

Voordeel video: Je kunt letterlijk met de legging zelf meekijken. Je kunt na het ontvangen van de link direct je video ook downloaden. (Na het downloaden wordt de video verwijderd als jij dit aangeeft dat het verwijderd kan worden)  Hou er wel rekening mee dat de video op een Kanaal staat, ook al kan niemand jouw video zien en krijg alleen jij de link, het staat wel online, en Mireille is niet verantwoordelijk voor hacken, inbraak  en inbreuk,  etc etc.)

Het is dus maar net waar jou voorkeur naar uitgaat, de beleving is anders, het consult blijft inhoudelijk hetzelfde.

Ervaring Medium Helderziende
Medium Ervaring paragnost
Medium ervaring paragnost
Ervaring Reading Medium
ervaring goed medium
ervaring goed medium
ervaring goed medium
ervaring goed medium
ervaring goed medium paragnost

Enkele reacties van anderen die je voorgingen:


Ada: Beste Mireille, nogmaals heel erg dank voor je uitgebreide jaarreading 2017. Ik vond het een prachtig cadeau voor mijzelf en heb dit nog vaak teruggeluisterd. Met heel veel zat je spot on! Ook je waarschuwingen heb ik ter harte genomen en dat was maar goed ook. En mijn relatie? Tja,… Het gaat nu echt heel erg goed. Ik bestel voor 2018 weer een nieuwe jaarreading! Groeten, Ada
*

Marloes: Lieve Mireille, Sjonge jonge. Ik ben perplex. Ik was door een vriendin getipt en heb de stap gezet een jaarreading bij je te bestellen. DANK JE WEL! Ik wist niet goed wat ik er van te voren van moest verwachten, maar dit jaar kun je mij weer op je lijst zetten. in één woord fantastisch!  P.S. Mijn zus zal er ook een gaan bestellen bij je. Liefs, Marloes.
*

Bart: Omdat ik in een enorme chaos was terecht gekomen, heb ik de stap gezet een jaarreading 2018 te bestellen. Wat jij allemaal kan zien is niet normaal. Dit heeft mij veel rust en overzicht gegeven. Ook heeft dit ervoor gezorgd dat ik anders naar zaken ging kijken en dat heeft mij ook zakelijk veel opgeleverd. Het gaat allemaal weer volgens plan gelukkig en we liggen weer op koers.  Ik hou deze traditie erin, Mireille. Geweldig!
Vriendelijke groet, Bart
*

Anoniem: 
Voor het 3e jaar heb ik weer een jaarreading bij je besteld, ik vind het echt helemaal te gek! k luister de kwartalen echt vaak af en ik ben verbaasd hoe dit kan?! Je kunt niet alles perfect hebben, maar wat klopt er iedere keer weer veel zeg, BIZAR! Mijn vrouw is bijna jaloers dat ik zo vaak naar je luister;-) Maar ook zij wil dit jaar weer een reading. Dus, We appen!
*

Manon: Mireille! Ik ben door een vriendin op de mogelijkheid van de ingesproken reading gewezen en heb de stap gezet. Ik heb een jaarreading van november 2018 tot en met november 2019 besteld. En ik kreeg ook nog 13 maanden van jou. Wat heerlijk om naar je te luisteren. Je hebt allereerst een hele prettige stem. Je neemt mij helemaal mee in mijn eigen verhaal. Daarnaast Klopt het ook bijna allemaal. Zo ontzettend bijzonder dit. Ik vind het een geweldig cadeau voor mijzelf en kan het iedereen aanbevelen.

Maand, kwartaal, halfjaar of jaarreading:

Je kunt er ook voor kiezen om een uitgebreide (ingesproken)  jaar-reading te laten doen door Mireille.

Dit gaat van Januari tm/ December of van bijvoorbeeld, Maart tm/ Maart.

Je ontvangt voor komende 12 maanden een uitgebreide reading van maand tot  maand.  Dot wordt per Kwartaal ingesproken. Mireille gebruikt daarvoor kaartleggingen in combinatie met haar heldere ingevingen. Door gebruik te maken van 2 verschillende kaartendecks en haar helderzien, weten, horen is dit een zeer effectieve manier van vooruitkijken. Twee kaartendecks zorgen voor extra bevestigingen van hetgene dat Mireille doorkrijgt en het ene set kaarten bevestigd de andere kaarten en vult ook aan met extra informatie.

Er wordt naar je spirituele ontwikkeling gekeken, plotselinge gebeurtenissen en je krijgt tips en adviezen mee voor deze komende gebeurtenissen. Komt er bijvoorbeeld een nieuwe samenwerking of contract aan, waar mag je etc. aandacht voor hebben, wordt de keuze succesvol? Gaan we verhuizen? Of hoe verloopt mijn relatie?

Uiteindelijk maak jij zelf de beslissingen, toch is dit een prima raadgever naast je eigen intuïtie, zowel zakelijk als prive!

Deze ontvang je per Whatsapp! Mireille spreekt van maand tot maand haar bevindingen in.

De maanden worden per kwartaal gestuurd (via Whats app), zodat jij de opnames gemakkelijk terug kunt beluisteren) Jaarreadingen zijn 12 maanden. Dus bv van mei 2019 tm/ mei 2020.

Hoe bestel ik?

Stuur een Whats appje naar 06- 18 51 5810 of email naar contact@mediummireille.nl!

Geef aan wat je graag je wenst:

– Investering voor deze uitgebreide legging en ingesproken  jaarreading: 169,- (incl. 3 vragen/thema)

– Investering voor deze uitgebreide legging en ingesproken  half- jaarreading: 99,- (incl. 3 vragen/thema)

– Investering voor deze uitgebreide legging en ingesproken  Kwartaal- reading:  59,- (incl. 3 vragen)

*NIEUW! 1 losse kalendermaand om te proberen kost 35,- (dan kun je 1 thema of vraag doorgeven)

Liever op video? dan komt er per verwerkingsvideo 10,- toeslag bij. Vermeld dit duidelijk in je aanvraag.

Vermeld in je bericht:

– Je voornaam

– Leeftijd

– Je 3 vragen/thema

Stuur een duidelijke foto mee.

* geef  je voorkeur aan of je van jan 2020 tm/jan 2021 wilt of van nov 2019 tm/ nov 2020

Betalen kan:

– Via Whats app krijg je een betaalverzoekje voor een snelle verwerking.

– Of indien je anders wenst maak je het bijbehorende bedrag over naar:

(Rabobank Pijnacker) Rek.nr. IBAN : NL53 RABO 0148 5228 82  t.n.v. Mireille Online

*vermeld duidelijk om wat voor consult dit gaat!

Alle ingesproken consulten dienen vooraf te worden betaald.

* Ingesproken readingen per of (eigen) geluid/band-opnames in de praktijk zijn alleen voor  uw eigen privé gebruik en mag nimmer in openbaar worden gemaakt/gebruikt tenzij hier schriftelijk overeen is gekomen met Mireille van Rijn. Mireille verwijderd na 3 werkdagen alle informatie en de reading. Je hebt na afleveren van de reading dus nog 3 dagen om zelf alles zorgvuldig op te slaan voor alles definitief verwijderd wordt bij Mireille om jouw privacy te waarborgen.

voorspelling - jaarreading