Voorspelling - Jaarreading 2019 great smart fast

uitgebreide jaar voorspelling 2019

Voorbeeld Jaarreadingen en verschillende mogelijkheden! 

Enkele reacties van anderen die je voorgingen:


Ada: Beste Mireille, nogmaals heel erg dank voor je uitgebreide jaarreading 2017. Ik vond het een prachtig cadeau voor mijzelf en heb dit nog vaak teruggeluisterd. Met heel veel zat je spot on! Ook je waarschuwingen heb ik ter harte genomen en dat was maar goed ook. En mijn relatie? Tja,… Het gaat nu echt heel erg goed. Ik bestel voor 2018 weer een nieuwe jaarreading! Groeten, Ada
*

Marloes: Lieve Mireille, Sjonge jonge. Ik ben perplex. Ik was door een vriendin getipt en heb de stap gezet een jaarreading bij je te bestellen. DANK JE WEL! Ik wist niet goed wat ik er van te voren van moest verwachten, maar dit jaar kun je mij weer op je lijst zetten. in één woord fantastisch!  P.S. Mijn zus zal er ook een gaan bestellen bij je. Liefs, Marloes.
*

Bart: Omdat ik in een enorme chaos was terecht gekomen, heb ik de stap gezet een jaarreading 2018 te bestellen. Wat jij allemaal kan zien is niet normaal. Dit heeft mij veel rust en overzicht gegeven. Ook heeft dit ervoor gezorgd dat ik anders naar zaken ging kijken en dat heeft mij ook zakelijk veel opgeleverd. Het gaat allemaal weer volgens plan gelukkig en we liggen weer op koers.  Ik hou deze traditie erin, Mireille. Geweldig!
Vriendelijke groet, Bart
*

Anoniem: 
Voor het 3e jaar heb ik weer een jaarreading bij je besteld, ik vind het echt helemaal te gek! k luister de kwartalen echt vaak af en ik ben verbaasd hoe dit kan?! Je kunt niet alles perfect hebben, maar wat klopt er iedere keer weer veel zeg, BIZAR! Mijn vrouw is bijna jaloers dat ik zo vaak naar je luister;-) Maar ook zij wil dit jaar weer een reading. Dus, We appen!
*

Manon: Mireille! Ik ben door een vriendin op de mogelijkheid van de ingesproken reading gewezen en heb de stap gezet. Ik heb een jaarreading van november 2018 tot en met november 2019 besteld. En ik kreeg ook nog 13 maanden van jou. Wat heerlijk om naar je te luisteren. Je hebt allereerst een hele prettige stem. Je neemt mij helemaal mee in mijn eigen verhaal. Daarnaast Klopt het ook bijna allemaal. Zo ontzettend bijzonder dit. Ik vind het een geweldig cadeau voor mijzelf en kan het iedereen aanbevelen.

Voorspelling – Jaarreading 2019

Ook zo benieuwd wat er in 2019 jouw staat te wachten?

– Komt er een nieuwe liefde op jouw pad?
– Krijg je nieuw werk?
– Financiële meevallers?
– Gezinsuitbreiding?
– Zelf nog vragen?

Wil jij graag een ingesproken consult?

Zie hier een video met meer uitleg van Mireille

Mireille neemt samen met jouw onder het genot van Warme chocomel met slagroom of een heerlijk cappuccino het jaar 2019 met je door!

Mireille schrijft al verschillende jaren voor het Magazine ParaVisie haar voorspelling en niet zonder succes! Kijk op de site bij haar voorspellingen wat er ieder jaar uitgekomen is! Ook bij Linda TV kwamen er vele voorspellingen uit.
(of klik hier voor de link naar Puur Medium en voorspellingen)
Ook wordt zij geregeld gevraagd door Radio en TV voor voorspellingen en andere spirituele zaken.

Voorspelling – Jaarreading 2019:
Een blik in het nieuwe jaar en wat jou allemaal te gebeuren staat. Waar je op kunt letten, waar je positief rekening mee kunt houden.

Neem pen en papier mee of je memorecorder, zodat je alles nog eens na kunt lezen of beluisteren!
€ 95,-

Afstand of tijd een probleem? Geen nood!

Om het toch persoonlijk te maken kun je nu een ingesproken jaarreading 2019 ontvangen.
Je hoeft er dus de deur niet voor uit en kunt iedere keer alles opnieuw even beluisteren hoe het ook alweer zat!

Ingesproken jaarreading 2019!

Vanaf € 59,-

Uitgebreide jaarreading: Je kunt er ook voor kiezen om een uitgebreide (ingesproken)  jaar-reading te laten doen door Mireille.

Dit gaat van Januari tm/ December of van bijvoorbeeld, maart tm/ maart. je ontvangt voor komende 12 maanden een uitgebreide reading van maand totomaand. Mireille gebruikt daarvoor kaartleggingen in combinatie met haar heldere ingevingen. Er wordt naar je spirituele ontwikkeling gekeken, plotselinge gebeurtenissen en je krijgt tips en adviezen mee voor deze komende gebeurtenissen. Komt er bijvoorbeeld een nieuwe samenwerking of contract aan, waar mag je etc. aandacht voor hebben, wordt de keuze succesvol? Uiteindelijk maak jij zelf de beslissingen, toch is dit een prima raadgever naast je eigen intuitie, zowel zakelijk als prive!

– Investering voor deze zeer uitgebreide legging en ingesproken  jaarreading: €99,- (incl. 3 vragen)
– Investering voor deze zeer uitgebreide legging en ingesproken  half- jaarreading: 69,- (incl. 3 vragen)
– Investering voor deze zeer uitgebreide legging en ingesproken  Kwartaal- reading: € 59,- (incl. 3 vragen)

 Zo kun jij hele jaar (half jaar of kwartaal) door even terug beluisteren wat jouw te wachten staat!

Ook gewone ingesproken readingen zijn mogelijk! Vraag hiernaar per email!

* Ingesproken readingen per of (eigen) geluid/band-opnames in de praktijk zijn alleen voor  uw eigen privé gebruik en mag nimmer in openbaar worden gemaakt/gebruikt tenzij hier schriftelijk overeen is gekomen met Mireille van Rijn.

Geschreven Jaarreading per –email?

Omdat een voorspelling-reading geschreven anders worden verwoord, kun je alleen een ingesproken jaarreading bestellen. Ook i.v.m de vele aanvragen is deze keuze gemaakt.
(schrijven kost veel meer tijd, dus kost dan ook meer)

Bestel een uitgebreide jaarreading inclusief 3 vragen die jou bezighouden betreft 2019 voor € 99, – Deze ontvang je per Whatsapp! Mireille spreekt van maand tot maand haar bevindingen in. Je krijgt eigenlijk nog meer informatie dan per email. (ook makkelijk op smartpone te beluisteren) De maanden worden per kwartaal gemaild, zodat jij de opnames gemakkelijk terug kunt beluisteren) Jaarreadingen zijn 12 maanden. Dus bv van mei 2019 tm/ mei 2020.

Hoe bestel ik?

Stuur een Whats appje naar 06- 18 51 5810 of email naar contact@www.mediummireille.nl!
Geef aan wat je graag je wenst:

– Investering voor deze zeer uitgebreide legging en ingesproken  jaarreading: €99,- (incl. 3 vragen)
– Investering voor deze zeer uitgebreide legging en ingesproken  half- jaarreading: 69,- (incl. 3 vragen)
– Investering voor deze zeer uitgebreide legging en ingesproken  Kwartaal- reading: € 59,- (incl. 3 vragen)

Via Whats app krijg je een betaalverzoekje voor een snelle verwerking.
Of indien je anders wenst maak je het bijbehorende bedrag over naar:

(Rabobank Pijnacker)
Rek.nr. IBAN : NL53 RABO 0148 5228 82
t.n.v. Mireille Online

*vermeld duidelijk om wat voor consult dit gaat!
*Praktijkconsulten kunnen in de praktijk worden afgerekend.
Alle e-mail en ingesproken consulten dienen vooraf te worden betaald.

Je ontvangt  na betaling eerst een bevestiging per email.